Зграя собак напала на вагітну та двох її дітей: нові подробиці інциденту у Виноградові (ВІДЕО)

39
24

Моторошна подія трапилася в середу, 13 травня, на вулиці Тюльпанів.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що поблизу магазину у Виноградові на 28-річну жінку напали собаки.

Як розповідають журналісти телеканалу "НТН" агресивні тварини з'явилися на вулиці раптово й одразу накинулися на жінку.

На руках у жінки був 2-річний син та 3-річна донечка, а трохи позаду йшла бабуся.

Тварини гавкаючи оточили родину, а потім щелепами вчепилися в ноги молодої мами.

Собак дивом вдалось відігнати, але після зустрічі з тваринами у жінки кілька колото-рваних ран обох ніг.

Окрім травм жінка зазнала чималого стресу, до того ж молода мама перебуває на 28 тижні вагітності.

Виноградівці зазначають, що собак, які їм дошкуляють живуть на станції ремонту автомобілів. На власника собак чекає штраф.

Більше про подію дивіться у сюжеті програми "Свідок".

Коментарі

Н
Надія

Що тут пишуть! І жінка сама винна, і западенці - найстрашніші люди... Це що все під замовлення чи в людей дійсно на таке розуму вистачає?! Ніколи не могла подумати, що людина в здоровому глузді може таке написати.

Ю
ю

а рускагаварящий то шо за феномен? туй люди говорять про проблему. Велику проблему. Дуже не хочу би кось ся лишив сам-на-сам із зграйов псів, чи таких же оголтілих люди. я не раз ся з сьим стикав. Добре, шо ся не дуже бою. Бо они якучують запах боязни, то із цімбора чоловіка ставуть звірьом

Ф
Ф

Ни когда бездомная собака не нападет просто так. Больше агрессии чем от человека ,ни исходит ни от одного живого существа..После таких сюжетов идёт всплеск агрессии, на ни в чем не повинных животных. И такие комментаторы ,которые дают рецепты по изготовлению отравы ,и жуналысты ,понесут наказание рано или поздно. Все ,что вы делаете за глазами у людей ,вы делаете на глазах у Бога .А западенци, это вообще страшная нация.

Б
Боб

Штраф?! То лиш в нашій країні власнику собаки за каліцтво іншої людини виписують штраф. Господар повинет нести повну відповідальність за дії пса, аж до кримінальної відповідальності. У даному випадку собак мають стерилізувати муніцепали, щоб не були такими агресивними.

Ю
ю

сьих псів відловити, усипити. Газду псів оштрафувати на мільйон, кіть буде пручинитися, його тоже усипити і тих ко захищає ТАКИХ псів і ТАКЕ їх існування. Зробити порядок з псами. Я не кажу, ош дубінами типир усіх перебити. Але провести паспортизацію. Бо газда ВІДПОВІДАЛЬНИЙ з того, кого приручив. Узяв пса-достав паспорт, умер пес-відмітили, утік-відмітили, найшли. Не є пса-штраф 100000грн, покусав когось-розбиратися. Кіть у мойому дворі і є табличка, то циганин сам виноватий, кіть на улици, то чому пес без намордника? Часто пси нападавуть на тих, ко ся їх бойить-они то відчувають. Але кіть є стая псів, нічого коло них іти. Ліпше обойти, чи почекати когось із маузером. Позвонити, покликати на допомогу. Я свідок, як молода мама з колясков перла як криголам через стаю. Три рази їв пояснював аби обойшла через квартал, доки пси гарчали на мене. Май заводіли то май дрібні пси-шапки (як і люди-пуйло, хітлер, джуга...)

О
О

изониазид 10 табл,помолоть+1 табл от рвоты+ибупрофен 1 табл-это если спасать начнут гарантир.свертываемость крови и муч.смерть-если без спасения просто уснет без мучений,котлетки раскидать в парках и на улицах,норм псы не подбирают на улицах еду-адекват хозяин научил,остальной фарш пусть дохнет,надоело это хаство,заведут и без поводка-намордника выгул,

В
Вітамінка

Вітамінки "изониазид" дуже корисні для песиків. Одні нехай роблять катлетки з ним а інші їх збирають. Не буде часу спорити...

Х
Хм

До чого суперечка, на рахунок бездомних собак, якщо у цих собак є хазяїн???? Мужик набрав собі охоронців і забив.

C
C

теперка треба відловити усих тих собак і перевірити на сказ! вагітній жінці не мож колоти протисказову сиворотку , то одразу Викидень або 100% дебіл або смерть від сказу

ЧЛ
Чотири лапи

Посадити сучку, а дітей - в забрати в дитбудинок.

Н
Наталія

Рани укушені, а не колото - різані!!!

Д1
до 14:23

нікчемний ти і твоє пусте життя....камінь на шию і в латорицю,нещасний

А
Аня

Ужас. Знакомого собака покусала, так долго сукровица текла, перевязки делали не хотели ноги заживать. А тут ещё и беременная, да с малышами. И нападают собаки иногда просто так! Особенно весной, когда случка. Бред этот не несите

Я
я

до ага, ти што йо....тий, жінка сама із двома дітьми спровокувала бродячих собак

А
ага

більш ніж впевнений, що жінка сама винна. спровокувала собак. вони просто так не нападають. тепер через неї ще і власнику собак перепаде (

ДН
До нижнього

В чому садизм ? Обгрунтуй , в чому заключаеться садизм ?

С
Срать

Украинцы всегда отличалтсь сверх садизмом, так и в коментах.

Б
Богар

Пару років тому у Севлюші цигани їздили періодично по улицям вариша возом з кліткою і виловлювали сачком бродячих псів. Всьо боло чистенько і акуратненько.

П
Пес

Агов,зоофіли-скотоложці,ану на жінку подати заяву в органи і в буцегарню її. Це ж треба, собачки такий стрес пережили! Відганяли собачок,кричали на них нелюди! В цієї жінки нема душі,голодні собачки прибігли відкусити пару кавалків із литок,а вона недала. Якби мала душу,могла б і дитятком пожертвувати,щоб нагодувати.Як такі жінки можуть існувати і народжувати!? До 14:23, воно би так мало бути.Але тільки но ради приймають рішення,щодо вилову бездомних псів,як ціла мафія зоофілів піднімає гвалт,а європейські педіки-скотоложці в ООН біжать. Треба б іще стерилізовати тих буйно помішаних псарів!

Я
Я

хоча би одного захисника псів покусали, аби заспокоїлись, бо скоро у бродячих собак будуть більше прав як у людей

ДН
До нижнього

Давай так ! Для того, щоб цi блохастiки не бiгали по вулицях без намордникiв , без повiдка та без хозяiна то для таких псiв потрiбно мати пiдхiт на рiвнi мiськоi ради, себто закон про « усипити блохастiка «, або нехай волонтери забирають до себе до хижi, крапка! Тепер ти зрозумiв , зоофiл некастрований !!!??

И
Имблол

До е*бка Ю,то не волонтерам надо чек,а дебилам которые не умеют стерилить своих собак,а потом тупо выбрасывают на улице приплод!научитесь сук*стерилить !собаки на улице не с неба падают!

Ю
ю

Треба чек за лiкування вислати на адресу волонтерiв -зоофiлiв !!!!

Г
Гукан

Бо без маски ішла

Читайте також