Згура та Целих планують завершити голеву засуху в Ужгороді

10
0

Проблеми в атаці ужгородського ФК видно неозброєним оком: минулого прем’єр-лігівського сезону напад «Закарпаття» був одним із найгірших в дивізіоні, голева засуха продовжилася і в міжсезонні та матчі стартового туру першої ліги проти «Олександрії». Виправляти ситуацію на краще допомагатимуть нові обличчя в атаці — у четвер, 22 липня, в Ужгород офіційно перебралися два нападники — Юрій Целих і Олександр Згура. То чи сподіватися нам на зливу голів?

Юрій Целих: «У першому колі намагатимусь забити бодай десять м’ячів»

Свого часу ти вже захищав кольори «Закарпаття». На твій погляд, що змінилося в Ужгороді за час твоєї відсутності?

— В Ужгород тому й повернувся, що імпонує амбітна ціль команди — перемога у першій лізі, а з нею і підвищення у класі. І це найбільша зміна: мотивація як ніколи на високому рівні у всіх членів колективу.

Як тобі тренується під орудою Ігоря Гамули?

— У нього завжди цікаво! Кожне заняття не ідентичне попередньому. Та найбільше подобається інша риса наставника — допомагати порадою.

Юрію, певно, вже ставив перед собою голеві завдання?

— Безперечно: моя справа забивати, тож намагатимусь це робити якнайчастіше. Хороший результат для мене? Бодай десять м’ячів вже у першому колі.

Олександр Згура: «Найперше працюватиму на команду»

З-поміж багатьох пропозицій цього літа ти вирішив продовжити кар’єру в Ужгороді. Чим керувався підписуючи контракт?

— Мені довподоби завдання колективу на цей сезон — стати першим за підсумками чемпіонату. Тож без вагань погодився пограти в команді відомого фахівця Ігоря Гамули.

Як вважаєш, наскільки складно буде реалізувати амбітні плани?

— У таборі «Закарпаття» знаходжуся тільки чотири, та вже зараз мої враження про силу партнерів тільки найкращі. І поразка в «Олександрії» була з розряду випадкових — Ужгород має чи не найсильнішу у першій лізі команду. Стосовно ж наших конкурентів у боротьбі за вихід в еліту, то про них мова йтиме як мінімум після 6-7 зіграних турів.

Які завдання поставив перед собою на сезон-2010/2011?

— Найперше турбуватимусь за командні успіхи, а вже потім про свої локальні перемоги. Звісно, хочу вибороти місце в основі і забивати. І хоч я й маленького зросту, це мені під силу — технічне володіння м’ячем і швидкість — ось мої козирі (усміхається)!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також