Згвалтування на кладовищі в Ужгороді: справа тягнеться уже 2-й рік (ВІДЕО)

12
6

Вже більше двох років минуло з часу початку розслідування резонансної справи про згвалтування 13-річної дівчинки в Ужгороді, а результатів досі нема.

Вже більше двох років минуло з часу початку розслідування резонансної справи про згвалтування 13-річної дівчинки в Ужгороді, а результатів досі нема.

В ютубі оприлюднили відео, на якому поліція виправдовується, чому ж так довго тягнеться розслідування цієї справи.

З відео стає відомо, що один з гвалтівників був сином судді.

Додамо, що інцидент трапився ще у лютому 2016 року. Тоді школяр згвалтував 13-річну дівчину, а 2-є його друзів усе фільмували на фото та відео.

Зі слів речниці поліції Закарпатської області Тетяни Щоголевої, довготривале розслідування через повторну експертизу, яку проводять у

Житомирі. Але вона запевнила, що до кінця травня експертиза має бути готова.

Тож поліція наполягає на тому, що доведе справу до кінця і винні будуть покарані.

Читайте також: Трагедія на Виноградівщині: Депутата сільради вбило струмом у власному городі .

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Якщо поліція несправляється......злочин має бути наказаний однозначно. Батьки є в цієї дівчини підключайте небайдужих людей до цього злочину журналістів котрі вийдуть на керівників центральних правоохоронних орган ів і замяти справу буде неможливо.

Ч
читач

до Ля: ну звісно, всіх, хто з певних обставин у пізню пору опинився на вулиці, треба гвалтувати. Ба більше - своїх дітей цьому вчити. На вашому прикладі, нешановне.

А
Александр

Да здравствует суд Линча - самый неподкупный суд в мире!Явно отмазывают троих козлов .

Д
джос

порішати підера кіть винуватийю

З
Закарпатець

Пак то сын суддi ,,,,,,

Л
Ля

А на кладовище її, кстатi силою затянули. Прийшли 3 хлопцi посеред ночi до неї додому, вiдкрили дверi, найшли її у лiжку (вона спала, як i люба нормальна дiвчинка 12-13 рокiв в пiзнiй час), викрали та й вiднесли на кладовище.

Читайте також