З'ясували, що трупом з канави виявився мукачівець

7
0

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції за телефоном «102» надійшло повідомлення від мешканки міста, яка повідомила, що до неї за допомогою звернулися двоє підлітків, котрі у водостічному каналі поблизу перехрестя вулиць Берегівська-об’їздна і Л.Українки виявили труп чоловіка.

 

На місце пригоди одразу була направлена слідчо-оперативна група. Інформація, насправді, підтвердилась у неглибокому водоймищі під кригою лежало тіло чоловіка. Наступного ж дня після проведення відповідних експертиз, з’ясувалось, що чоловік, віком близько 40 років помер не власною смертю. 
 
Досвідченим розшуковикам міськвідділу не довелось довго шукати винних, тим паче допомогли і місцеві жителі. Вже наступного дня була встановлена особа потерпілого. Ним виявився 41-літній мукачівець, який вже колись притягувався до кримінальної відповідальності, а ще, як стверджують знайомі чоловіка, часто прикладався до спиртного. Тільки це і поєднувало компанію двох молодих 25 та 27-річних хлопців з потерпілим. Тієї злощасної суботи громадянська дружина наймолодшого з компанії Василя з тримісячною їхньою спільною дитиною потрапила до лікарні. От залишившись у квартирі сам, чоловік вирішив влаштувати посиденьки за чаркою. Так, Василь запросив сусіда, який ніколи не відмовлявся посидіти за чаркою, а разом з ним і Юрій – спільний знайомий. Розпивши втрьох одну пляшку горілки, кремезним чоловікам, певна річ, бракувало ще. От Василь, хазяїн помешкання, дав гостям останні 25 грн., аби ті принесли чим побільше та чим міцнішого. Наступний літр самогону і став для  компанії фатальним.  
 
Між п’яними людьми зав’язалась сварка, мовляв, найстаршому чоловікові В’ячеславу не сподобалось як до нього звертаються молодші. Слово за словом, між двома сусідами зав’язалась сварка. Василь, відчуваючи себе господарем у власному помешканні, поліз із кулаками на В’ячеслава. Збивши його з ніг, почав щосили бити руками й ногами по всьому тілу й голові, доки чоловік не стих. Коли В’ячеслав вже сильно побитий, але шкандибаючи ще намагався вийти з помешкання, хлопець закрив двері на ключ, відтягнув вже закривавленого чоловіка і почав добивати до тих пір, поки В’ячеслав не подавав ознак життя. Протверезівши до ранку, Василь підійшов до непритомного друга і зрозумів: він не дихає, а за третім, вчорашнім колегою по пляшці  і слід простив. 
 
Недільного ранку Василь відшукав хлопця, який звечора був свідком кривавої розправи і почав просити разом доводити справу до кінця. Хлопці для хоробрості вирішили випити  і… позбутися тіла. Пізно ввечері, коли стемніло, замотавши тіло вчорашнього «приятеля по чарчині» у старе лахміття, хлопці віднесли його водоймища, куди і скинули. У цьому каналі тіло вбитого пролежало більше тижня, доки на нього не натрапили підлітки. 
 
Наразі двоє хлопців затримані і перебувають під арештом у ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського МВ УМВС. Проти обох молодиків старшим слідчим слідчого управління підполковником міліції Оксаною Данько порушена карна справа. Василя, батька тримісячної доньки, притягають до кримінальної відповідальності за ст. 115  «Умисне вбивство», яка передбачає позбавлення волі на строк до 15 років, а його товариша і свідка за ст.396 «Приховування злочину». Триває досудове слідство.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також