Зять Тимошенко з байкерами фестивалив в Ужгороді (ФОТО)

8
1

Цього тижня до обласного центру Закарпаття навідався член родини Тимошенків Шон Карр. Проте не з метою якихось політичних переговорів чи організації мітингів на підтримку своєї тещі, котру можуть посадити за ґрати з політичних мотивів. А просто пофестивалити.

В Ужгороді цими днями проходить шостий міжнародний фестиваль Music Bike Ukraine, куди з’їхалося не менше тисячі байкерів з усієї Європі. Серед запрошених музичних гостей — таких як «Арія», «Король і шут», «Мамця Бенд» є і гурт Death Valley Screamers на чолі з Шоном Карром, чоловіком Євгенії Тимошенко.

Саме він зустрічав у четвер байкерів на в’їзді до Ужгорода. Там Шон і кілька його товаришів по нещастю видавали медичні довідки про стан здоров’я «байкера-рахіта», який перевіряли самі мотоциклісти, перевдягнені в карколомних медсестер та лікарів-проктологів. Тут було і справжнє медичне крісло, і різні інструменти. Лікували же шприцами з пепсі, віскі чи пивом. За медпункт правив військовий всюдихід.
 
Шон Карр теж отримав печатку у свою «медичну довідку», з якою і попрямував далі на фестиваль. Адже він буде хедлайнером цього свята. Політика політикою — а працювати треба…

Коментарі

Л
Лоци

Баловни жизни от жира бесятся, а мы, идиоты, рты раскрыли

Читайте також