З'явилась інформація про загиблого з боку Правого сектора під час перестрілки в Мукачево

4
25

Про це повідомили Мukachevo.net лікарі центральної районної лікарні.

Щойно стало відомо, що з боку Правого сектору все ж є загиблий.

Нагадаємо, вже відомо про 9 постраждалих, один з яких у вкрай важкому стані.

Мukachevo.net

Коментарі

ГП
Гірка правда

На сьогоднішній день,я особисто та багато мешканців мукачева зрозуміли що багато місцевих сайтів-брехуни,преподносять усьо так як їм прикажуть а не так як є насправді.після цього задаєшся питанням,а чи не брехали всі ті канали ще на початку революції,а чи не показували вони народу тільки те що потрібно було замовнику-після чого на фоні інформаційної брехні люди взялись за зброю,та пішли вбивати!мафія була,є і буде...вони собі існують,народ мукачева собі,і скарг ніяких не було,але ж треба прийти до нам в мирне закарпаття та наробити ворожнечу,ГЕТЬ ЗВІДСИ ПРАВОСІКИ,НЕ ДАМО ЗНУЩАТИСЬ ТА ГРОМИТИ НАШ КРАЙ.

М
мукачево

Ми хочемо миру та спокою,а не другий донбас. Дайте нам спокійно жити та працювати. І без того проблем економічних вистачає

Л
Лісник

Нигда не думав, шо у нашому краї тилько вати. Хлопці, почитуйте хоть даколи книжки, учіться. Ганьба ми за вас.

1
111

Нас влаштовує життя таке як було до стрілянини,а П С хто такі щоб судити вор чи нет,нато є спецоргани.Залиште Закарпаття в спокоі,к нас своі порядки,і працюють своі люди.А якщо хтось і підтримує ПС то і ви дураки

З
Закарпатець

Навіщо на сайті закарпатців (мукачивців),пишуть коментарії усякі падлюки із правого сектору заходьте у свої групи або на сайти і пишіть собі усяку дурницю а звідси згиньте!!! покиньте мукачево тварюки!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

П
Пс

Правий сектор визнали терористичною групіровкою-був даний наказ ЗНИЩИТИ

1
123

нацики, дістали пиздюлей на донбасі, то прийшли сюда з автоматами бігають по городу, нахуй за перевал. якого хрена робить батальон донбас на шипці, прошлий тиждень свободовці бігали з прапорами, це добром не кінчиться

Д!
До !?!

В нас майжек мадяри будуть крайні

П
патріот

Путін шкодить в Закарпатті. Дивіться вечірні новини

!
!?!

Народ-Берім оружіє та пойме на правий сектор.нехуй нам туй свої права качати.зробили войну на донбасі та ушитко на мацкалів скинули,тепер і у нас хочуть так же зробити.ніхуя не вийде

СП
Смерть правосікам

Всі би вони поздихали!!!!провокатори!!!!!ми на Закарпатті не войовничий народ,най валять на львівШЧину і там проявляють свій патріотизм!!!ми їх сюда не кликали!

1
111

до чого туй майдан, єдна банда (блюк)з другув не можуть поділити границю і територію. Най би ліпше міліція всіх пересаджала, а то все глидаєме крайнього.

А
Анон

"Закарпатка iстинна" а ти провокатор навiрно на москалiв исе валити. Се ваш ебаний євромайдан, а страдає як усе мирне населення!

М
Михаил

А шо, Ланьо честный гражданин? Жулик и бандит на котором клейма негде ставить, так что кто за него тут мазу тянет тот и сам такой же.

Ч
Читач

Уважаемые, Тот , кто занимается здесь провокациями относительно " Правого сектора", просто-напросто боится за свою задницу со страхом о том, что такой ход событий дойдет к ним. В данном случае , не нужно называть "Правый сектор" бандитами, ибо правильное определение будет "каратель" .Это совсем другое понятие. Не употребляйте ненормативную лексику в отношении " Правого сектора" . Помните, что не стоит ненавидеть врагов, ведь эмоции мешают думать.Это правило старо ка мир. Уважаемые, старайтесь быть реалистами. Конец этому уже близко. Сожалею, но увы ваша ера закончилась.

T
TA-TA-TA

Закарпатец SDOCHNI.

T
TA-TA-TA

SLAVA PRAVOMU SEKTORU.

ЩЦ
Що це???

Свої бандити "ближче до тіла". Не існує міста без бандитів та уряду без шахраїв. Та краще вже лишати "своїх" жуликів, ніж зпарошувати нових, як у випадку з майданом. Мукачівські бандюки з 90-х не дозволяли собі влаштовувати стрілянину в місті, а ці , "поновомуспечені" що роблять. Та ще й людей до війни закликають! Ну і ,звісно, нічого ім за це не буде, бо це ж патріоти...

!
!!!

Здохли вже двоє ПСів вонячих! Туда їм путь безпредєльщикам обдолбаним чортовим!

З
Закарпатец

Сейчас объявили , что Ярош поднял по тревоге своих головорезов и они пробиваются к своим окруженным бандитам. Филиал Донбасса готов.

ЩЦ
Що це ???

Правий сектор закликав до війни на Закарпатті? http://pravyysektor.info/news/news/218/zvernenna-do-ukrains-kogo-narodu.html

ДУ
да уж

Заява ПС http://sectorpravdy.com/news/duknews/631-zvernennia-do-ukrainskoho-narodu

ЗІ
Закарпатка істинна

А може під правим сектором шифруються москалики ( це в їхньому стилі), оби туй зробити якусь провокацію. од них усьо мож чекати, падлів, куди своє рило сунуть там усе жопа.

М
Мукачівець

А нехер із зброєю на розбірки їздити..... і всякі праві ліві і всі остальні... на хуй із Закарпаття

Б
бістош

Сигінь хлопчина, майже пройшов донбас і тут на тобі, вбили в рідному Закарпаттю, не понятно за шо..

Читайте також