З'явилась підробка відомого торта Штефаньо "Ужгород" (ФОТО)

238
12

Як відрізнити оригінальний торт від "лівого" розповів на сторінці у Фейсбук закарпатський туризмознавець Федір Шандор.

— До уваги ужгородців, закарпатців, гостей, туристів та друзів міста! У зв‘язку з надпопулярністю торта «Ужгород» від ТМ “Штефаньо” - вимушені констатувати про появу в продажу неякісних підробок улюбленого торта, - написав пан Федір. 

За його словами у підробці змінена рецептура, відсутність якісних начинок, замінено природні наповнювачі на хімічні та неправильне написання іноземною мовою назви Uzhhorod.

Ось, подивіться самі:

Нагадаємо, днями Мukachevo.net писало про те, що ужгородський кондитер Штефаньо поїде на майстер-клас до кращого кондитера світу Крістофа Мішалака.

Коментарі

І
Іванич

О, прокинувся хабарник-лікар Ващенко, через якого надано дозвіл шкідливим виробництвам на Закарпатті. Не забудь Коля повернути гроші сімям хворих дітей через твою діяльність. «Відіш хімія на базє Сємака, хлоп пєчать і уже екобулочка»

ВМ
Ващенко Микола Іванович

Не потрібно розповсюджувати брехню комерсанта Шандора про підробку. Торт виготовлявся і виготовляється в цеху по вулиці Можайського,7 в місті Ужгороді, який виготовляв його від дня створення за участю працівників кондитерського цеху та під керівництвом технолога підприємства Валентина Штефаньо. Торт продовжує випускатись на тих самих потужностях, тими самими фахівцями-кондитерами кондитерського цеху з дотриманням повної технології та складу. Ніяких замін ,крім зміни дизайну коробки та рисунку на торті не відбулося. Як санітарний лікар підприємства я даю гарантію якості та безпечності вказаного продукту.

ИД
Иштван до Спам

Дурню, який спам?? я у мене айпІшка не українська!!кітісь усліп та так і кажи! я говорю то шо думаю!ці ви вже не можете нормально крітіку сприймати??

С
Спам

Місцевий Иштван шоні француз шедір чесно ніка просто Ви хоча б з різних компютерів заходили - непрофесійний СПАМ

М
Місцевий

Принципово не купляю товари Штефаня, Рошен також. Не можна бути таким монополістом на ринку, вшитким треба жити. До речі, я вчора провбував так званний торт- поддєлку, дешевше і не менш смачніше.

Ш
Шоні

А це є щось такое оби цей автор в ньому ся не розбирав? Коли він встигає?

Ф
Француз

Цей поц украл у родной сестры идею , технологии, реалии присвоивши все её достижения... И стал великим Штефаньо, но Валентин без Валентины как этот торт подделка! Авэ!

В
Вася

Боїться конкурентів? Що значить підробка? Зовсім різний торт і упаковка ., Федір не плутай , все Ок , і вам і іншим треба жити . Всі гроші незаробите. На програму сюрприз не вистачає ??? Ха-ха .

ШФ
Шедір Фандор

а де мож купити таку подделку?жебим ся случайно тне нарвав на мошенніку

Ч
Чесно

Мені підробка подобається більше. На фотою

Н
Ніка

Шановні ужгородці! Стрічка ФБ сьогодні переповнена співчуттями, плітками, словами підтримки і прізвищем Штефаньо!!! - Чому усі свої добрі справи кондитер з " великим серцем не робив за власні кошти?. - Чому запрошуючи журналістів на виробництво, де працював багато років технологом , прозоро і непрозоро натякав, що він є власником фабрики?!!! - Чому усі ці роки, він мовчить про те , хто спонсорує його проекти. І ніколи не говорить про те, що все , що він створив, це праця багатьох людей, які залишилися, там- за кадром!!! Валентину було надо усі можливі зручні та вигідні для нього варунки. Але людині, як то кажуть, завжди усього мало, і за насправді добрі та чесні справи на жаль зараз мало хто дякує. В цій ситуації добротою навпаки скористались.

П
просто

яка ж це підробка! саме оформлення і коробки і торта різне!

Читайте також