З'явилось відео на якому видно, як підпалюють Mercedes-Benz в Ужгороді (ВІДЕО)

64
16

Відео оприлюднив закарпатський журналіст Віталій Глагола на своєму телеграм-каналі.

"Отже, відео моменту підпалу автомобіля дипломата Ігора Діра, який нині викладає в УжНУ. Палій прихромуючи вийшов із вулиці Липової на перехресті якоїз із Слов‘янською набережною і був припаркований Mercedes GL із номерами АА1037ОВ. Чоловік полив автомобіль якоюсь рідиною в районі капоту і підпалив. Авто розгорілось всього за секунду після великого спалаху. Після чого підпалювач - знову прихрамуючи втік по вулиці Липовій. Можливо, він вдавав свою хромоту, бо знав, що попаде в поле зору камер спостереження", - пише Віталій.

Раніше Mukachevo.net писало, що згоріле авто в Ужгороді належить Повноважному Послу України.




Коментарі

Г
Гостья

Ага, поиграй с этим "хромым" в догонялки...))

В
Водило

Підпал робила обеззяна вадь мавпа за банани. Мусай глядати дресерувальника

М
Мацкаль

Передасты

Л
Лин

Це Вася Монда

1
123

Беда, печаль..... шерше ля фам или монсеньёр?

С
Саміляк

То навалений Чубірка(біта) брат обласного депутата Чубірка Івана!!! Недобитки які лишилися мозгами в глибоких 90-х) Він хромає на всю голову бо там повний вакуум як у космосі

Ч
Читач

Дір уже давно не посол, а простий викладач. Даже лишила його жона Галя Гаврилко, ота тупа куриця, тіла певіца, що вийшла заміж за старого Івана з грошима.

О
Олександр

ДО ХОЛМСА. "Отже, відео моменту підпалу автомобіля дипломата Ігора Діра, який нині викладає в УжНУ. Може спокусив студентку Ужну за диплом за - Секс.?

Г
Гаваші

То вже недобрі коли начинають палити майно Послів. Може тоже цигаретлики помагав на дипломатичних номерах перевозити і комусь "заборгува". Дипмісія і цигаретлі то складна справа, десь недогледів і вже проблеми.

Х
Холмс

Питання за що? Знайдете мотив, буде і коло осіб кого потрібно відпрацьовувати.

С
См

Мельком глянув вiдео. Коли пiдходить до машини - хромае на лiву ногу, а на праву опираеться. Коли бiжить вiд неi - навпаки, опираеться на лiву, а хромае на праву.

СК
Степан Крук

Повний безпрєдєл!

ДН
до нижнього

Люди не будьте наївні це фішка цих сволот храмати. Вони храмають на голову це сто процентів.

У
Ужгородець

Скоро будут палити відкрито, і в білий день , бо і так ніхто не шукає ( як немає вже професійних ментів так і немає бажання навіть в тих хто ще є в міліціі ), а прокуратура це ОПГ ( продаж крим.проваджень, кришування , не погодження підозр і т.д. ). Вихід: немає ! Або міняймо країну проживання або самі ставаймо: бандитами, лже-прокурорами, лже-ментами , лже-суддями і т.д. Якщо хтось бачить реальний, дієвий вихід з ситуації ,- пишіть, буде цікаво почути.

И
Иван

То помогла шо видно як людина має дуже виражений дефект ходьби. Шо не дуже часто зустрічається саме таким чином.

М
Мукачево

І шо помогла йому камера?

Читайте також