З'явилось відео спецоперації СБУ з викриття на Закарпатті нелегальних АЗС (ВІДЕО)

5
18

На заправках збували паливно-мастильні матеріали сумнівного походження та якості, а самі комплекси функціонували без відповідних дозволів та з грубим порушення правил безпеки.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що внаслідок слідчих дій працівники СБУ викрили 33 нелегальні заправки у 9 районах Закарпаття.

В СБУ оприлюднили оперативне відео спецоперації з викриття нелегальних АЗС.


Коментарі

М
Михаил

А когда нам отдадут дохлых бурятов.Сколько рос.сми. , но и официальные лица Россиянии нам будут на уши вешать лапшу.

М
Михаил

Парадокс. Россия и Украина обмениваются исключительно пленными гражданами Украины. А где же российские срочники, элитные десантники, регулярные войска РФ, про которые вешают лапшу своему народу не только УкроСМИ, но и официальные лица Украины?

Д
Додж

На 33 заправки аж 8 т. бензина???

О
Олександр

А шо ви хочете кіть бивший начальник СБУ Шаранич з Балогом переправляли контробас через тунель, про яку безпеку ви говорите они самі біндіти в пагонах, най вам Шаранич розкаже як хвалився кілько у нього проституток по закарпаттю.

С
саша

Спочатку кришували, а типир прийшли закривати, смішно. А то що попередили перед тим, то точно, бо в середньому з кожноі вилучили по пару сотень літрів пального!!!! Вказує на те, що ім порціями по пару разів на день завозили пальне. Абсурд.

В
Вуйко

Та не смішіть, перед тим, як іти на обиска, ті заправки спецом закрили, всьо що треба забрали, лишили для понта пару літрів, аби безпекаші отчитатися могли. Їх самі і попередили шо прийдуть

Н
Неважно

Нижня марга тебе жаба давить ти наверное і корови немаеш вбись запровляв машину так як я та бим увидів шобись писав гівнюку об вафлений

ЗО
За он

Ісе всьо Чубірка Івана!!!

1
123

І толку з того їх через пару днів і так откриють

СШ
С Ш А

До умного комментатора В обязанности СБУ входит и борьба с экономическими преступлениями.

Б
Бондаренко

Тим мали зайнятися, ще тоді коли хлопця вбили на одній з таких АЗС ! А не тепер для понта і рейтингу!чому ніхто не сів за купу цигарок котрі СБУ разом ДБР накрили на ВАТ "Автобаза" ???може то лиш піар.

Б
Берегово

У Берегові коли депутата Якимця заправки прикриєте?

7
777

Ісе робота участкового а не сбу !!!!!!!!!!!!!! Зе Казав ош сбу не буде займатися економіков!!!!! лиш безпеков у країні!!

М
Мукачівець

У Чинадієві у блюка на стоянці фур накрийте заправки,заодно і наркопритон

Й
Йоні

У Підвиноградово забули заїхати)))

А
Аватар

Очкует Мукачево нет комментарии пропускать про заправки.бля вы реально тупые все всех знают то ваша работа только один вариант фильтрует все клиенты Андрюха

C
China

Ми-Китай предлагали вже-і Предлагаємо Тепер вам допомогу- Можемо Розстрілювати ваших чиновників-Корупціонерів!

П
Правда

Дитячі ігри, а не державне управління: про незаконні АЗС усі знали і знають, кому треба і хто з того має...

Читайте також