З’явилося відео, як невідомий розбиває лобове скло на двох Електронах в Ужгороді (ВІДЕО)

10
3

Момент вчинення правопорушення потрапив на камеру спостереження міського АТП.

Як анонсувала дирекція комунального підприємства у мережі було опубліковано відео моменту побиття лобового скла на двох автобусах "Електрон". Невідомий чоловік пробрався на територію автопарку через паркан, підійшов до своєї цілі і зробив свою підлу справу і втік. Наразі над справою працюють правоохорнці.


Нагадаємо, що вчора уночі невідомий потрощив вікна на комунальних автобусах Ужгорода.

Коментарі

С
Справедливий

Вихід тяжкий але є. Не давати привласнити ці маршрути іншим перевізникам , поки не замінять скла. А поліція має знайти і виконавця , і замовника

ТД
такі діла

гуканота перечинська на газелях не може заробити

Я
Ярослав

Єдині нормальні автобуси на які заслуговують жителі міста Ужгород! Громадський транспорт для різних верств населення: для мам із колясками, людей з інвалідністю, при чому вони пристосовані і для людей з порушенням зору (оголошення зупинок). Саме вони їздять згідно графіку, дуже рідко із запізненням. Водії завжди ввічливі, на зупинках довго не стоять. Навіть якщо автобус практично пустий він все одно продовжує їхати, а не так як це роблять інші перевізники: поки весь не набереться то нико никуди не їде. Я думаю що це справа рук конкурентів, тому що люди часто чекають саме цей транспорт, бо знають що там завжди комфортно і місця вистачить на всіх! Надіюся що правоохоронці швидко знайдуть винуватців, а автобуси відремонтують для того щоб і надалі надавати якісні послуги пасажирських перевезень жителям міста та його гостям!

Читайте також