З'явилося відео зухвалого пограбування обмінника у Вилоку (ВІДЕО)

30
43

У мережі з'явилося відео пограбування, яке відбулось 5 жовтня у смт Вилок на автозаправочній станції ОККО.

Раніше повідомлялося, що у злочинців на голові були маски і вони були озброєні. Чоловіки забрали всі гроші, що були в касі на той момент та зникли у невідомому напрямку.

Цей випадок потрапив на камеру відеоспостереження. Можна побачити, злочинці діяли злагоджено та зухвало. Просто отримати гроші їм не вистачило, один зі злочинців ще й жорстко побив жінку.

Як все відбувалося, дивіться на відео нижче:

Коментарі

В
Вова

Я просто в шоке от этих нелюдов!!!!!Как можно было додуматься до такого зверства???Шакалы вас и так словят,но вам будет очень плохо.Лучше сразу один другого захерачьте!!!!Богу меньше работы будет.А девушке здоровья и чтоб теперь Бог её охранял от всех невзгод!!!!!!!

С
Сара

шо це за безпека така?пластикова будка?де охорона?де хочаб грати якісь?Людина робить з грошима а захисту 0 !!!! Там би посадити жону директора би она так дістала тодіб задумалися може

С
Сара

Тих власників обмінника так би отп,,,здити самі гроші лопатами гребуть а касири за копійки своїм життям ризикують.

В
вад

я бы их замочив сразу-пистолет не настоящий,ну хай попадуться а повединка знакома

И
иштван

Син проститутки морально кончена людина!!! Дай боже би их знайшли!!!!!!!

Л
лысый

а камеры с ОККО ??? ГДЕ???? они в мото одежде, никто из заправщиков не видел нихрена??? некому просто занятся делом!

?
??????

Знайшли цих ублюдків??? ...як такі можуть на світі жити...їх не у тюрьму саджати - таким ублюдкам смертну кару негайно ввести. Бідолашна дівчина...дай Бог тобі здоров'я

О
оля

тварі...., так бити бідну жінку, скоти...на електричний стілець цих ублюдків....слів нема....якісь 90- ті починаються, аж страшно....

К
кум

Господи Боже допоможи знайти цих нелюдів!!!

*
***********8

п*здєц

М
Мар'яна

з цієі хвилини потрібно нам всім контролювати цю справу. щоб наша поліція не одяголася за наші податки , а знайшла цих ублюдків. Щоб іх земля током трясла, Власник повинен понести відповідальність по закону. дівчині співчуття .

В
Воха

Мої співчуття бідній дівчині, яка пережила таке жахіття, це просто жахіття. Дуже б хотілося щоб наша доблесна поліція знайшла цих мутантів яким дав бог життя. За такі вчинки моральним уродам треба не покарання призначати, а відрубати обі руки і викинути собакам щоб згризли, звичайно якщо вони таке гівно будуть і гризти, і кожного дня бити не кулаком в морду, а кувалдою в голову і напругою 380 вольт так щоб обсиралися!

В
ВАНЯ

Таких сук приймуть на лагері соответствено їхньому поступку!!!! Богонько всьо видить!!!!

P
P

Девченку жалко. Но ей надо было сразу упасть после первого "удара" и прикинуться шлангом. Все было бы проще... Тем не менее здоровья ей, пусть поправляется, а отморозков етих на кол!!! Хуже шакалов они.

Г
громадянин

Попрошу у Всевишнього , для їхніх батьків дітей, дружин і внуків такої же кари, щоб близьких цих виродків, по півчаса мучали електрошокерами!!

1
12345

а обміник десь у полі стояв бо вона така не защіщена... мала попала із за шефів які не продумали

D
dok

та в1н бидло сиклявое хот1в 11 учм1лити, з кулака неваловшин бо н1павий 1нвал1д, та за шокер ся взяв, гнида позорна

1
12345

он хотел еї вирубити шоб утікнути без перешкод но слабий удар має

Р
Руснак

Мразі. Такі в шлемах із рюкзачками по майданови бігали і были бойовыми єдиницями.Се щи лем начало, а што нас чекать дале!?

Ж
Жесть

Таке враження що вона йому не всі міста показала де гроші лежать, а поті він сказився на неї....Тварюка. Сама горяча піч у пеклі чекає на це чудовисько...

Т
тиби

ну електошокер это пацаны лишнее было

Ю
Юрій

Треба ввести смертну казнь.... причому показувати по теліку шоб всі віділи шо таку мразь чекає.... причому страчувати поступово щоб падла довго конала.....

В
вася

рас прийшли з ломом не дивилися на камеру знали яку видмичку треба. знали шо там буде сидити мала жинка и на сто видсоткив знали шо немае кнопки виклику. вивод один вони не перший раз там впевнений для збору инфи миняли гриши там ..або!.....наводка чья то и впевнений шо знали на 100000000 шо там е гроши!

М
муачево

Какими голыми руками открой свои глаза у него перчатки на руках а второй ничего не трогает только пистолет держыт

Z
Zoltan

Бандит внутри "работал" голыми руками, значит должны были остаться отпечатки пальцев! А так сижу и думаю: так по-зверски избить девушку было непонятное и лишнее, она же не сопротивлялась! Не буду удивлен, если выяснится - они атошники!

!
!!!!

Да ето махля с ментом 1000% довольно голос знакомий?

"закон савченко"

позирайте і возмущайтеся і дякуйте

1
111

Суки, бля... Мало їм гроші забрати. Треба ще й бідну дівчину бити і без того до смерті налякану.

Г
гость

Хозяин должен думать как обезопасить свой бизнес и работника, и должен сам найти уродов и наказать, менты не помогут

ЕС
Електричний стілець

Якщо найдеться хоть один отморозок хто таких і тут буде виправдовувати то у нас все дуже погано...

СК
Степан Крук

Цього не могли зробити люди! Це зробило бидло!!!

Б
Блін..........

Таких виродків треба привселюдно розстрілювати, а адвокатів, які за гроші будуть їх виправдовувати, сажати в тюрму. Це просто якась не нормальна психіка у людей. Вже якщо обікрали, для чого бити дівчину, так поступають моральні уроди. Бог їм суддя, бо під наші суди вони не попадуть.

Е
ед

покидьки без мозглі

Ю
юрко

а я думаву ош ко їх знає та по голосови спознать.акцент явно мукачівського або ужгородського но і у сваляві такий говор.одним словом ко спознав пишіть най сих немзотників надовго закривуть.

2
222

от куда ці гуранич і мафля?

5
555

Добре хоч живою лишили, бувають неадеквати, що наостанок можуть і шмальнути, просто так, повно таких відео по світу.

М
МЕНТ

ТА СЕ МУСОРА РОБОТУ ЗРОБИЛИ!

П
Психопат

Майже мамочка цього виродка учила як жінок потрібно бити.Уміють хлопці жити , машину бмв чи мерс куплять, як усі порядні бандіти на таких машинах їздять. А хто заробив на такі тачки ? Тільки бандити або ворюги, та ще депутати спроможні.

М
Мда

При Януковичу це було би ЧП... зараз це буденність. Дякуємо ***** майданним, які наскакали цю владу!

П
Пітьо

да се махля роботу робив 100%

-
----

100% Гуранич і Махля

В
варта

он шо зняв з неї цепочку

А
аааааа

ужас

Читайте також