З'явились фотографії екіпажу українського літака, який розбився в Ірані (ФОТО)

33
12

Світлини загиблих членів екіпажу Boeing 737 авіакомпанії "МАУ" в мережі Facebook опублікував Євгеній Терехов.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що сьогодні в Ірані розбився літак рейсу "Тегеран-Київ". На жаль усі пасажири та екіпаж загинули.

На борту літака перебували 11 громадян України, з яких 9 членів екіпажу.

Пілоти:
Наумкін Олексій Євгенович
Гапоненко Володимир Іванович
Хоменко Сергій Анатолійович

Бортпровідники:
Статнік Катерина Олегівна
Матьков Ігор Валерійович
Микитюк Марія Михайлівна
Лихно Денис Михайлович
Овчарук Валерія Євгеніївна
Сологуб Юлія Миколаївна










В авіакомпанії МАУ заявляють, що літак Boeing 737-800, що розбився в Ірані, був справний, і не припускають помилку екіпажу.

Наразі відомо про 167 загиблих в катастрофі #PS752: Іран - 82; Канада - 63; Україна - 2 + 9(екіпаж); Швеція - 10; Афганістан - 4; ФРН - 3; Велика Британія - 3.

Коментарі

М
Михаил

Люди добрые памагите мне ,очко чешется.Мужчины трахните меня , можно черенком от лопаты.

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=Gsofwm2jFAQ Иран начали обвинять по сценарию малазийского Боинга

Ш
шоні

R.I.P.

R
Romario

Я педераст і мине трахають у дупло бо писок мині вже порвали і вирвали гланди.

Д
Добродій

Це звичайна статистика, ніхто не винен, збіг обставин, ну не можуть всі жити вчіно, так значит мало статися, а тепер перекрутят на теракт і т.д.

R
Romario

А ніхто проти цих дітей нічого поганого і не казав - Бог най цим жертвам поможе. Питання більш глобальне: хто поможе жертвам Куівського режиму, які із-за відсутності умов для виживання щодня гинуть на наших дорогах, в лікарнях і т.п. А це щороку не 10 чоловік, а десятки тисяч чоловік - хто скаже про них? СЛАВА БОГУ, Путін помалу обходить Украіну газо та нафтопроводами - сьогодні з Ердоганом відкрили Турецький потік, Меркель з Путіним - вже нама сумнівів - до літа введуть в експлуатацію Нордстрім 2 і помалу Куівському геноцидному режиму жидів-олігархів, котрі за 29 років угробили 15-20 млн населення Украіни (52,5 млн в 1991 - 35-32 млн. населення сьогодні). А тоді Підкарпатські русины після розвалу цього лже проекту Украіна зможуть повернутися додому - в сімю європейських народів.

:
:(

До нижніх дятлів-коментаторів. Відійшли у вічність молоді прекрасні люди. Земля пухом загиблим.

R
Romario

Хочу шоби мене виграли в дупло ,чикаю на мосту в Мукачево.

R
Romario

А ще мені хотілося б уточнити, чому я вже був сотні разів посланий за поребрик в свій петушиний угол, але все одно продовжую тут кукурікати всяку дурню під іменами Romario, Треш, Фері, 455, 111, 1, 555, 6969 ? Що це - результат генетичної недорозвиненості русні чи наслідки зловживання бояришніком?

ДН
До нижніх педерастів

Всі кацапи ,засцяні русуни і всі педерасти мають бути знищені . Смерть педерасту romario ,замерзлому звуру ,шоні педерасту муйдуну і іншим русунським пуцососам .

R
Romario

Підтримую нижнього, але уточню. Дійсно - всі ЗМІ триндять про 10 украінських трупів за рік в авіакатастрофі, про 9-10 трупів щомісяця в так званій війні на Сході (смішно при такій кількості померших говорити про війну - максимум це перестрілки), а про решту - десятки тисяч невиправданно померших в Украіні всі ЗМІ мовчать. В ДТП щороку гине в Украіні 3-4 тис. людей, калічиться - біля 30 тис. чоловік. Але це - дрібниці: внаслідок неефективноі медицини - передчасно щороку в Украіні помирають десятки тисяч чоловік (інсульт, інфаркт, онкологія іт.п.), які в будь-якій Західній краіні з іх рівнем медицини не померли б ніколи.

ДВ
До всix

Задрали ! Кожного року в ДТП на окраiнi помирае 34 /27 тис людей , Тобто 55/75 людей за 24 години!!!! А ви ревете за цiею новиною...думаю , не просто так розвоняли цю новину по всьому свiтi-буде вiйна на близькому сх, в персицькiй затоцi. Цi подii нагадують малазiйського боiнга, якого нiби збили над Донбасом, совпаденiе !?!?!? Редакцiя видаляйте комент !!

Читайте також