З'явились світлини з місця ДТП, в якій загинув молодий мукачівець (ФОТО)

9132

В Управлінні ДСНС Закарпаття оприлюднили світлини та офіційну інформацію щодо ДТП, яка трапилась вчора ввечері у селі Клиновець.

Як зазначають в Управлінні, водій автомобіля Mazda 6 не впорався з керуванням, внаслідок чого машина перелетіла через потічок і збила дерево.

Внаслідок аварії 20-річний пасажир, який сидів на передньому сидінні, загинув на місці. Водій та пасажирка, які були його однолітками, отримали різні травми.

Очевидці події негайно почали допомагати – вони виламали дверцята авто, щоб визволити водія з понівеченої машини. Обох постраждалих — хлопця та дівчину — медики швидкої допомоги оперативно доставили до лікарні.

Рятувальники допомогли судмедекспертам перенести тіло загиблого та звільнили дорогу від гілок дерева, яке повалила машина під час зіткнення.

Згодом, в Управлінні національної поліції Закарпаття, правоохороцні встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння — 1,37 проміле.

Слідчі ГУНП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України через порушення правил дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинило загибель людини.

Водієві загрожує до 10 років позбавлення волі.


Коментарі

Читайте також