З'явилися фото наслідків атаки на бухту Севастополя

10
0

Наслідки української атаки на Севастопольський морський завод зафіксували на супутникових знімках. Також в соцмережах з’явилося фото російського великого десантного корабля "Мінськ".

Так, Telegram-канал "Крымский ветер" опублікував фото з сухого доку Корабельної бухти Севастополя, яке надіслав каналу підписник. Ресурс Oryx на підставі цього фото зробив висновок, що десантний корабель класу "Ропуха" "Мінськ" був знищений, а не просто пошкоджений. Судячи з фото, на кораблі вигоріло все, що вище палуби.


ВДК "Мінськ" Чорноморського флоту РФ пошкоджено настільки, що його нема сенсу відновлювати

Американський канал Sky News з посиланням на джерела заявили, що російські кораблі були пошкоджені за допомогою британських крилатих ракет Storm Shadow.

Водночас Головне управління розвідки у коментарі УП підтвердило пошкодження підводного човна "Ростов-на-дону" (проект 636) та знищення великого десантного корабля "Минск" (проект 775), які знаходились в сухому доці судноремонтного заводу ім. С. Орджонікідзе.

Нагадаємо, на світанку 13 вересня в Севастополі ЗСУ вразили великий десантний корабель та підводний човен. На знімках з сервісу Planet.com, яке опублікувало "Радіо Свобода" видно різницю між бухтою 12 та 13 вересня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також