З'явився Указ про звільнення очільника Закарпаття Бондаренка

3
15

Указ глави держави опублікований на сайті Офісу президента.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що Володимир Зеленський під час виступу на Раді розвитку громад та територій повідомив про рішення звільнити губернатора Закарпаття Ігоря Бондаренка.

Причиною такого рішення, Зеленський назвав відсутність результатів роботи голови ОДА.

Так, сьогодні Володимир Зеленський підписав Указ про звільнення Бондаренка із формулюванням "згідно з поданою ним заявою".


Нагадаємо, нещодавно з'явились рейтинги голів ОДА, згідно з якими Бондаренко посів останнє місце.

Однак, вже колишній очільник Закарпаття коментуючи своє звільнення зазначив, що не розуміє, чим не догодив Володимиру Зеленському.

Коментарі

В
вольф

Щось сайт ода не спішить знімати його з керівництва

В
Василь

У нас ні обласні ні районні ради ні нащо не впливають ,тому що не формують виконавчу владу.Вони існують просто для краси.Вся влада у керівників обласних і районних держ.адміністрацій ,які напряму призначаються і повністю залежать від президента.Вони формують органи виконавчої влади .Тому вони і не бояться людей ,а тільки президента. Так само і ця "децентралізація" є звичайним фуфлом ,організована щоб відвернути увагу від продажу землі і залишків державної власності.

Т
Троцкій

Саме цікаве в тому, що на цій посаді будеш відповідати не перед людьми Закарпаття, які мали би його вибирати. А так Зе його назначив, Зе його і зняв. Ніяких проблем. Може він пив кавічку з шютеменями в кабінеті цілими днями. Ну і що? Головне було йому з київськими начальниками бути в цімборах, а так не склалося. Нафіг йому то Закарпаття здалося, якісь там дороги, бюджети, медицина, школи. До лампочки. Он Шварц був губернатор Каліфорнії, його люди вибирали, а не Трамп назначив. А потім люди його далі не вибрали, не проявив себе.

1
1

Давайте я відсосу вам ,бо я членосос русунський .Русским сосну безплатно.

1
1

Давайте, підтримуємо чергового майдануього кадра.

Ш
Штільман

На скільки мені відомо на голову ОДА розглядається кандидатура Петрушка Іштвана. Давайте підтримаємо його.

1
1

Майдауни не здатні до державотворення.

У
Україна

Бондаренко не розуміє чим не догодив президенту. Неборак ,так і не розуміє за що . Всі розуміють, а воно ні ( Добре , що його поперли . Нерозумітельник (

ПІ
Петрушка Іштван Берегівський РДА

Я дам Гроші і так рішу щоб мене не Звільнили мені не зробите нічого Бондаренко Оно мне говорило что і щас ми Решім ! Или ви думаєте что я нерешим чтоб я осталса ! Тоді Пуцо у сраку попало

Й
Йошка

Надіємося Скоро З'явиться і Указ про Звільнення Дебіла Голови Берегівського РДА Петрушка Іштвана Шімоновича!

ДБ
до Батя

так ние чому ся родовати, нибораку. Чилядь уже усьо перепробувала, кого лиш не вибирали (од зека, шоколадного пуделя, до клоуна), а оно лем хуже i хуже. Надii ние бурш у люди, розумiеш? А вто самое гуршое.

Б
Батя

Як неміняй губернаторів а рейтинг Зе..... іде до нуля ,даже 73 %- барани прозріли.

ШБ
Шмірґлі бачі

Не знаву што вун за фивник над чилядниками, за газдівствум не є часу никати на політику, але шитимені в нього - гуно.

ШБ
Шмірґлі бачі

Повіште му (ко го знає), ош в Штефаня шитимені май вкусні.

ВІ
Василь Іванович

А типирь лишилося забрати орден у Роута.

Читайте також