З'явився відео запис, як в центрі Ужгорода роми побили палками та пограбували молоду пару (ВІДЕО)

15
14

Як вже повідомлялося, трапилось це біля входу у відому піцерію на вулиці Швабській, неподалік від центральної площі Петефі.

Камери спостереження закладу зафіксували, як група осіб ромської національності, серед яких були і жінки з дітьми на руках, напали на молоду пару. Жінку відтягнули на дороги та зірвали з неї золотий ланцюжок, а чоловіка вдарили палкою по голові, від чого він втратив свідомість. Цікаво, що в момент нападу поруч стояли декілька відвідувачів пі церії, однак ніхто з них не допоміг відбитися від ромів. Нині мужчина перебуває в лікарні з черепно-мозковою травмою, а за фактом нападу розпочато кримінальне провадження.

Відео "Pro Zahid"

Коментарі

3
333

Вчора в центрі Мукачева у білий день цигани чуть не побили дітей. Де міліція? Чому вонячим уродам ставлять памятники? Нехай би Балога замість того памятника циганськмй табір колючою проволкою обгородив у 10 рядів щоб не мали цигани виходу у місто.

І
Іван

За все треба нести відповідальність.

О
олександр

бологови подякуйте. А вибори то йдуть,, циганив 70000 балогови дужепотрибна пидтриимкациган

Б
Бодя

ебошить цыганву надо

І
Івета

Цигани то не люди, і ніколи людьми не були. к би їх тут перед виборами не ублажали, як би їм гулицю не лизали - ті чорножопі бидлом ся лишать. Дякуємо державі, що фінансує потрахушки, а вони далі плодяться.

F
fgjhfgjhf

ВАЖНО читать Всем!!!!! КАК платить за комуналку в 2 раза меньше (подробная схема)!!!! -- http://novinu.2sms.ru

П
памятник

Віталька тупий як і в одноіменному серіалі

Я
я

Давно вже треба з тими циганами порядок навести.Оборзіли до прєдєла. Де був Горват,коли се робили?Він дуже відстоює права циган в Ужгороді.

С
Софія

Цигани воняки паскудні,знають лише красти,убивати...Балога ім іще пам'ятники кладе,порядки Андрію наведи у таборі,там процвітають наркотики!!!!

П
памятник

Поміняйте мені мітлу на биту!

В
Вайтмен

Шось ся цігани вонячі розпоясалися. Заболи паскуди своє місто і диє їх будька. Кідь їм не напомнити, ці табор пудпалити ці баронув та біровув одмудохати - то будуть далше нагліти

В
Віталька

Не дописав: Потерпілий "засав", він втикнувся у телефон і щось там "шукав" мабуть ментів хотів визвати. Швидкість руху, та замах "палки" свідчить про те що він готувався до удару потерпілому, не помітити було не можливо хіба що людина злякалася, таким чином кругозір зменшився, сфокусувався на телефоні. Втратив контроль над своїм страхом. Якщо коротко то втратив статус-кво.

В
Віталька

Тут щось не то! Подумайте, якого фраса циганам нападати на них, а ще й живуть декотрі з них на Швабській! Тупо щоб забрати цепочку? Мені здається було так: 1) На вулиці підійшли циганки попросити гроші, на що їх послали "крутим" матом або толкнули. 2) Вийшов курити, а там цигани та почав їм казати що ви тут робите.. Ну не вірю я що тупо просто так напали, або тупо із за цепочки.. Я не захищаю циганів, вони мають понести покарання. навіть не проти щоб на Швабській спалили їхні халабуди, звісно без них:)

Р
Руснак

Вот європейська толенарантність. Памятники їм ставтвте.Ричали всі ош принизили гідність цігана бо зобразили го як дворника.Не мош назвати го ціганом,а лем ромом.А та мразь скоро нас у наших хижах буде нас убивати.Старі люди казали ош при мадярах кіть ціган ся появив у цинтрі вариша та шандарь бы го пендриком так злупив ош бы надовго запамнятав.

Читайте також