Зібралося кілька тисяч людей: у Берегові відомий угорський гурт "розірвав" стадіон (ФОТО)

7
15

Концерт гурту Ismeros Arcok повинен відбутися ще у серпні, але тоді сильна буря завадила цьому.

Проте, й у вересні шанувальники легкого року прийшли послухати угорський гурт. Вхід був вільний, а охочих було "море". Загалом повідомляється, що концерт відвідало майже 5 тисяч людей.

Ismeros Arcok - угорський рок гурт, який був заснований 23 жовтня 1999 року. Спочатку гурт розпочинав грати у стилі ритм-енд-блюз, а згодом почали додавати трохи важкості.

Більшість текстів пісень на початку кар'єри стосується угорського народу та нації. Далі гурт почав співати про збереження сімейних цінностей, патріотизм та про збереження угорської культури.

Гурт навіть експериментував зі своїми стилями і декілька композицій випустив у стилі хеві-метал. Цікаво, що один альбом колектив взагалі випустив джазовим. Можна сказати, що вони "універсальні солдатики" у світі музики.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Р
Роман

І хочу закінчити. І те що я написав зовсім не дискримінація , а захист рідної країни, рідної мови і така практика є у Європейських країнах у тому числі і у Франції, та ж сама Угорщина відмовляється прийняти жодного емігранта. І тим більше, що всі колонізатори України забороняли і все закривали, що було на Українській мові і таж расєя, і Польща, і Угорщина, і Румунія. Тому так Як Україна миролюбива держава тому постійно ці питання потрібно контролювати інакше скоро на Закарпатті буде ще один Донбас. А брехливі угорці піднімуть всю Європу оббріхуючи нас, що ми Україна знущається з угорців, тому потрібно я казав зараз за цим слідкувати як от наприклад Франція.

Р
Роман

Да угорці як завжди нахабніють і мріють про велику, нахабну угорщину. У 1-й і 2- світових войнах підтримували агресивних Німців. А тепер хотять знову за рахунок чужих країн збільшити свою нахабну угорщину. Влаштовують безкоштовні концерти, доплачують нишком і вчителям і дітям батьків щоб йшли в угорські школи, роздають свої паспорти. Щоб в подальшому все було по угорські ну і логічно потім кричати, що їх притісняють і вони хотять об'єднання з угорською державою, нахаби і сволота. Нехай дякують за ту територію яку мають враховуючи поразку в двох війнах. А чому ми не кричемо як вони в 1939 році силою знищили нашу Карпацьку Україну і ЗРАЗУ ЗАКРИЛИ ВСІ УКРАЇНСЬКІ ШКОЛИ. Ми маємо вимагати і контролювати щоб на нашій землі в садочку, школах, вузах навчання велося лише на українській мові, можливе вивчення на угорській деяких предметів там угорська мова, угорська література, фольклор і все. І це зовсім не дискримінація, а нормальна річ враховуючи, що Україна більше 800 років не мала своєї дер

Й
Йончі

Дякуємо!

С
СПРАВЕДЛИВИЙ

Ото я дурницю внизу впоров . Чого тільки по синьці не накатаєш . . P.S. sorry що знову сюди приперся - більше нічого іншого не вмію

С
СПРАВЕДЛИВИЙ

Грехи других судить вЬІ так усердно рветесь . Возьмитесь за свои - к чужим не доберетесь . .P.S. sorry за маскальську бесіду

1
1111

Точно они за 1000 років переєбалися з європейцями шо вже і не виглядають як монголи

*
***

Це приклад для нас, українців, як треба любити свій народ і національність. Бо не запросити на 30-річчя Незалежності Тараса Петрененка, Василя Зінкевича і інших справжніх "зірок" українського шоу-бізнесу - це ганьба і невігластво! А бикоту бісить , коли комусь добре. Бідне , нещасне стадо...

Й
йончі

правильно казати "носії угорськоі культури". Бо генетики доказали, ош мадярських генів у "мадяр" аш 2%. Тому і перкживавуть за культуру, бо кіть ся пробудять гееи "мадярського народу", то буде пшик. Як у мацкалів.

Д1
до 13.09.2021 10:34

Алкашоні -----> ПО МОРДІ!

Z
Zoltan

Самая знаменитая песня: https://www.youtube.com/watch?v=KmUMvShEq-E

Д0
до 09:44

а Тобі шо до того?наблюдай погоду за перевалом

Д
Дічо

Мадяри берегівські ссали в штани кіпятком на концерті

ДН
до нижніх марг

вас гукан вонючих забули спросити,ко шо має робити

Б
Беризнянин

Універсальні нацики

Е
Експерд

Гурт який співає про патріотизм угорців приїхав у Берегово. Це щоб вони і не думали вчити українську?))

Читайте також