Жінка, яка скоїла ДТП на ринку в Ужгороді, каже, що переплутала педалі

11
10

На щастя, троє постраждалих у аварії отримали легкі ушкодження. Жінки працювали у торговому ряді з фруктами.

— На зустрічній смузі нікого немає, вмикаю поворотник, хочу його об'їжджати, жінка якось повертає назад і я з того шоку, щоб її не збити випадково, у цьому афекті натиснула не ту педаль, - розповіла журналістам Тиса 1 винуватиця аварії.

А постраждалі жінки отримали не значні ушкодження, після огляду їх відпустили додому.

— Вони були обстежені, проведена рентгенографія, серйозних переломів ніхто немає, різного ступеню забої і садна верхніх нижніх кінцівок. Були оглянуті суміжними спеціалістами і відпущені додому на амбулаторне лікування, - зазначив Анатолій Дідківський, старший ординатор травмпункту Ужгородської міської лікарні.

Нагадаємо, вчора  на вулиці Белінського жінка на Mercedes влетіла в торгові ряди.

Коментарі

О
Олексій

КОли вже люди почнуть пи3**ти цих оленів прямо на місці ДТП?

М
Мукачівець

А ще біда що права купив а їздити не купив І ще одно Орган що видає посвідчення водія ШТРАФУТИ на мінімум 100.000 грн і таких водіїв поменшає!!!! Повірьте У європі якщо видали тех огляд на несправнет авто виписують штраф на декілька тисяч євро і заберають ліцензію на піврока!!!!!!

М
Мукачівець

Біда не у евробляхах!!! Біда у дебілів шо за кермом сидять!!! Яка різниця які номера якшо за рюльом дебіл??????

Ч
Читач

Перевірити автошколу та інші установи, які дали документи на право керувати засобом підвищеної небезпеки. Є сумнів, що водій транспортного засобу не мав навчання і отримав документ на право керування шахрайським методом.

Ч
чікош

Опять д.......и на євробляхах циганнота біду робить))))

ДК
До крука

Не педаль газа,а педаль акселератора

М
Місний

Юй , кого я туй вижу ,Степан Крук , знакомий -знакомий ... Дописовалисьме на єден сайт , айбо після антимадярської і карпатофобської істерії на тому шовіністичному сайті я ся там ни удписую . Што до сьої жіночки , добре што ниє біди , такі фокуси стаються і із опитними шоферами , як кажуть ,буває . І згоденим з нижнім дописовачом ,шо страшні аварії допускавуть і водії із стажем .

ЙП
Йончі Пончі

Це, звичайно, сміх і гріх. Добре, що живі всі. Але вдосталь посміявшись над жіночкою задумайтесь, що більшість смертельних аварій скоюють шофери зі стажем. Обгін і перевищення, а влітають так само в невинних людей, лиш не в прилавок, а в лоб зустрічного авто.

СК
Степан Крук

Винуватий виробник автівки, котрий не підписав педалі: "гальмо", "газ", "счеплення". А дівчина звідки може знати, де в машині що знаходиться?!

М
Мукачівець

Чи була у жінки медична довідка? Чи придатна вона для керування транспортним засобом? Перевірити це. Якщо у неї все ок - перевірити автошколу і персонально інструктора, який відповідав за її підготовку до водіння, та інспектора поліції, який приймав екзамени та відповідальний за видачу посвідчення водія. Когось із цих трьох явно мало би бути притягнуто до відповідальності у цивілізованому світі... Якось так...

Читайте також