Жінка, яка загинула сьогодні у ДТП виявилась мешканкою Ужгорода

9
7

Як вже повідомлялося, сьогодні зранку на трасі Київ-Чоп поблизу с.Підполоззя Воловецького району сталася дорожньо-транспортна пригода з вини жінки-водія.

Як з'ясувалося, 43-річна мешканка м.Ужгород, рухаючись на власному автомобілі  марки «Фольксваген Джетта» в сторону м.Львів, на повороті не впоралась з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з вантажним автомобілем. Внаслідок ДТП жінка-водій загинула на місці пригоди.

За кермом вантажівки перебував 54-річний житель м.Берегово, який не був травмований.

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Свалявського РВ УМВС. За даним фактом проводиться перевірка, пише УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

5
555

що за викладачка

Р
рем

з якого факультету викладачка ?

ВТ
В.Янко та П.Русяк

А нині 30.10.2015р. у вароші Ужград на в.Коцюбинського, від Закарпатської обласної прокуратури, що керують у ній В.Янко та П.Русняк, коло церковного магазину Православної Церкви, до школи на в.Л.Українки, їхав тип, на чорній легкові машині у 8:20 дуже шалено і чуть незбив малого пятьрічного хлопчика. Сам той шофр їхав з своїм малим дітваком-школяром та коли став і відкрив вікно то матерився на дітвака чужого, при свому дошкільному пасажиру-школярові. Дуже часто усякі машини їдуть по односторонній житловій вулиці, під заборонений знак, якісь типи такоє дозволяють собі. Чи не міли би пани Янко і Князєв-Бойчук_Сіпвак хоть через день, або ранковими часами від 7:30 до 11 класти ДАІ-наряд оби знімали на відео усіх типів що їдуть скажено, женуть на великих оборотах машини по односторонньому зустрічному руху , на односторонній житловій вулиці, під заборонений знак. - See more at: http://karpatnews.in.ua/news/109117-na-uzhhorodshchyni-vodii-zbyv-mamu-z-dytynoiu.htm#sthash.DFVmJZvL.dpuf

Б
Берегово

Земля ей пухом. СОболезнования близким и родным. Говорят, она преподавала в УжНУ. Это так?

.
.

Бідняжка. Земля пухом.

ВС
Ваш студент

жахливо, Тетяна Василівна... як так?

В
володимир

Українською мовою правильно писати "рухався в напрямку міста Львова",а не в сторону м.Львів!!! Уважніше,панове!!!

Читайте також