Жінка, яка захворіла першою на коронавірус в Закарпатті – одужала

7
29

Про це повідомила директор департаменту охорони здоров’я ОДА Єлизавета Біров.

Йдеться про 68-річну жінку з Мукачева. Наразі вона перебуває вдома на амбулаторному лікуванні. Їй зробили два ПЛР-тести, які не виявили коронавірусу COVID-19.

6 квітня жінці мають зробити ще один тест, після чого можна буде з впевненістю повідомити чи вилікувалася жінка.

В Україні вже зареєстровано 1096 випадків коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, на Закарпатті зафіксували 24 випадки захворювання на коронавірус, 21 з яких у Мукачеві.

Зазначимо, що в Україні ввели режим надзвичайної ситуації на 30 днів. Після того, як Україна перейшла на посилений карантин Mukachevo.net показало пусті вулиці міста над Латорицею, а також Ужгорода та Берегова.

Коментарі

Т
Троцкій

Та вона і не була хвора на цей вірус. Від чого ій було видужувати? Іспанія повернула браковані тести в Китай, і у нас такі майже. Дають 30% вірного результату.

М
матвей

наконец люди начинают понимать что нас на№буют.только не могу понять для чего в стойло загоняют.но когда-то пазл сойдется.правда поздно будет.

Ю
ю

віруса не є , Земля плоска! І хоть кіл на голові теши. І любітєлям статистики, у 19ст усі ко їв хліб умерли і не єден не дожив до 2020

Д
Дохтор

Хто вилікувався - має імунітет. Заразила многих - тепер нехай доглядає за хворими у інфекційному. Усіх хто вилікувався зобов'язати доглядати за хворими.

І
Іван

Муккчево то ціган табор

С
Спостерігач

Якби жіночка дотримувалася карантині все б було добре, так нє жіночку морить ходити туди сюди в церкву і ще десь . Ми самі винуваті , що вірус так шириться. Сказано було сидіти вдома значить дома, сказано ходити в масках та рукавичках значить ходити, сказано було , що люди які повернулися із-за кордону мають ізолюватися значить ізолюватися. Зараз маса коментарів буде , що нема масок, жіночки любі, в кожного вдома є речі , які можна використати для пошиття маски. Це можна зробити за десять хвилин. Треба бути відповідальними. Наше здоров'я у наших руках

ДЛ
до логіка

Но йов .Включаємо логіку. По місяцю чи дню судити не можна. Так рік розпочався лише 3 місяці тому.А ви берете цілий рік 2019 і 3 місяці 2020 і виводите "середньостатистичну". Порахуєте в кінці року і підібєте підсумки.

С
Самоізоляція

Хворих, які не дотримуються самоізоляції треба стригти наголо, або брови збривати. Тоді і самі на вулицю не вийдуть зайвий раз-поки не відростуть.

ВЛ
Включаємо логіку!

До прикладу ситуацію можу розібрати вам ситуацію в Італії 24ого березня. В цей день в країні померло 1325 чоловік. 743 пише від коронавірусу. Середньодобова смертність Італії за 2019 рік 1586 осіб. В 2019 коронавірусу не було. Питання чому смертність зі всіх інших причин в 2019 1500 в 2020 близько 600 чоловік в день?! Так можете проаналізувати інші дні...

ДД
До дебiла нижнього

Люди тисячами дохнуть вна вукраiнi!! Кожнi 24 години в краiнi помирае 20 людей вiд тубiка, а ти тут казки лоховiруснi розповiдаеш!

ДТ
До тут чітко про смертність

Цей ваш віктор бегун ідіот? До чого туй смертність з інших причин чи протягом року? ДТП, рак, серцево -судинні захворювання і т.д? Це тут до чого? Це не інфекційні захворювання, вони не передаються від людини до людини і не кладуть на ліжка пацієнтів так масово , практично на протязі одного дня чи тижня.

ДМ
До медика, що космонавт)

Жіночка похилого віку, як і більшість з 20 людей яким приписують коронавірус. Ні в кого нема навіть вірусної пневмонії, дякувати Богу! То питання чи був у них вірус?!

І
Іван

А чи був вірус насправді? Чи звичайним грипом челядь лякають?

ТЧ
Тут чітко про смертність!

https://www.facenews.ua/articles/2020/332716/?fbclid=IwAR19b7hwNyben9c0j3pbxZF2v0njHeSuGICDYknqfwBtuJUtN98SfmLgBWM

ДМ
до медика

Ви такий медик, як я космонавт. Лікування симптоматичне. Не знаю чи жіночка лікувалася в лікарні чи дома. Хтось переносить цей вірус, як звичайний грип і якщо немає важких симптомів, таких як задишка і може збити температуру ліками ,тим у лікарню лягати не обовязково. Але є і такі, для кого вірус може виявитися смертельним. У зоні ризику насамперед люди старшого віку, і з супутніми захворюваннями , особливо діабетики і гіпертоніки. А зараз бачимо що і молоді помирають і навіть діти. Гра з вірусом_ це як гра в русскую рулетку. Може повезе, а може й нет.

ЦВ
Цей вірус

покаже скільки хворих(на голову) людей вас оточує.

ДВ
До вшитких

За ради "ходу конем" від місцевої влади,з метою повпливати на страх громадян та РПЦ(якій іншим методом не могли заборонити проводити Богослужіння) - 1млн.200тис. захворіли,64 000 померли:китайців,італійців,французів,іспанців,американців,українців...придумали коронавірус?

ДМ
До Медик!

1. Або це був "хід конем" від місцевої влади, з метою повпливати на страх громадян та РПЦ (якій іншим методом не могли заборонити проводити Богослужіння). І ніякого вірусу не було у цих людей. 2. Глобальніший. Весь вірус - повна лажа! Якщо у 20 людей (більша частина з них похилого віку), у яких діагностували вірус, навіть не відчули його! Навіть задишки не мали, у 4 з них лиш були легкі прояви ГРВІ. Хто має інші думки?)

С
саша

З туберкульозом у нас біда та ще й диспансери закривають. Але ще більша біда з гепатитами В, С, реальну картину ніхто не знає, бо печунка не болить і людина дізнається коли вже сироз печені, тут негатив відіграють великий салони краси, де примітине обеззараження інструментів.

М
Медицина

Україні потрібно відновити систему видатного радянського академіка Семашка М.О. - повного антипода супрунщини.

М
Медик

А чим і від чого вони її лічили, якщо в жінки небуло ніяких симптомів на коронавірус. А тих 19 людей яких тримали два тижні закритими теж нічого їм небуло. Це клоунада, а говорить шановна Біров, що вони там, лікуються.

Д2
До 20:13 /2014

Яка там ситуацiя в свiтi та вна вукраiнi з туберкульозом ? Яка смертнiсть вiд тубiка ? Багатьох здолав драконiв Дон Кiхот ?

О
Олег

А скільки заразила і бідні мучаються ! Дай боже ,щоб виздоровіли . СИДІТЬ ВДОМА ,ОДНЕ СПАСІННЯ ДЛЯ ВСІХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
Мукачево

Нехай Балога вибачиться перед вірниками православної церкви за його образи.

Д"
До "До нижніх"

Розумнику піди в обл. інфекційну лікарню з норончами без засобів індивідуального захисту та розкажи стариий "анікдот" про "неуловимого Джо"- херой хренів.

ЯН
Я нинжьому легіню

но йов, най буду наівним дурачком ;) мені то що до вашої думки. най буде лоховірус, мені то що. я наприклад і грві не особо маю бажання підцепити і з температуров валятись і ніхрена не робити. то не прикольно. а в італії уже не так сміються над цим коронавірусом, як ще місяць тому. особенно ті, хто так же говорили як ви, а тепер, не дай бог, лежать там (пальцем показав). знаєте, і обичний грип раніше давав ускладнення на легені (інколи) і запалення було. і то дуже "не дуже". задолбавуть уколами. но да, з карантином тяжко. розвлікухи мало (точніше її вобще нема). моя основна розвлікуха тепер - заказати всяку хрень в інтернеті, піти по шуріку на нову почту і забрати посилку, і заплатити 100 рублю за доставку.

ДН
До нижнiх

Ви наiвнi дурачки ! Це вся iсторiя з лoховiрусом нагадуе старий анiкдот про « неуловимого Джо «

ВХ
Великий Хріняш

Смисл карантину аби в ізоляції ті тисячі вже заражених, за місяць два самі перехворіли і більше нікого не заражали. Лише через карантин можна зупинити не контрольованих розносчиків.Чим більше людей цього недотримуться, тим довше карантин буде продовжуватися.Проста формула.Проблема лише вчасі довго в карантині неможливо перебувати.Надіюсь поборемо той вірус ізоляцією.

Я
Я

молодєц, що вилічилась. най жиє 150 років. не молодєц, що других свідомо заразила. свідомо, то коли вона знала, що чоловік МОЖЕ бути хворий, знала, звідки він приїхав, знала, яка ситуація в тій країні і розуміла, що ПОТЕНЦІЙНО може заразити інших. і халатно поставилась до цього питання. ну і всьо. всім здоровля, не хворійте, люди. з 6 числа маски носіть, бо попа буде вам із штрафами навірно ;) то буде хуже любого коронавіруса для вашого бюджета ...

Читайте також