Жінка в масці з нижньої білизни пограбувала McDonald's (ФОТО)

9
0

У США жінка пограбувала McDonald`s, використавши замість маски нижню білизну. Повідомляється, що інцидент стався в місті Мідвест американського штату Оклахома.

Як стало відомо, жінка середніх років у чорних штанах і сорочці, світлій перуці й із закріпленою на обличчі білизною проникла в закусочну через вікно, що використовується для продажу їжі автомобілістам. Справа в тому, що саме в той момент продавець ненадовго відійшов від вікна. Вона відкрила касу підібраним ключем і забрала гроші. Точну суму викраденого поки не встановлено.

Тим часом, це пограбування було зафіксовано камерами спостереження, потім запис продемонстрували на місцевому телебаченні. Поліція сподівалася, що хтось із телеглядачів зможе впізнати злочинницю. Відео можна переглянути за цим посиланням.

Як повідомив сайт Newsok, незабаром підозрювану в цьому злочині вдалося затримати. З'ясувалося, що нею виявилася 51-річна колишня співробітниця McDonald`s Шерон Лайн. У її будинку знайшли чорний одяг, схожий на зафіксований камерами, а також еластичний пояс для підтримки фігури. Передбачається, що саме цей пояс і використовувався як маски. Також при обшуку було виявлено метамфетамін і марихуану.

Жінка зізналася в крадіжці. Вона заявила, що недавно знайомий дав їй гроші, щоб оплатити рахунки за воду, але вона програла все в казино. Шляхом крадіжки Лайн хотіла відшкодувати збиток.

Як повідомлялося напередодні, 48-річна жителька США Синтія Уотсон, яка обвинувачується в крадіжці 250 тис. доларів у колишнього роботодавця, назвала себе "сучасним Робін Гудом". Вона пограбувала букмекерську контору, де пропрацювала 14 років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також