Жінка-водій, яка збила дівчат у Мукачеві, в будь-якому випадку понесе відповідальність

14
6

Про це у коментарі Мukachevo.net повідомили правоохоронці.

Як зазначається, за факом ДТП було відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ч.1 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт-, ним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За даним фактом все ще проводяться слідчі дії, по результатам яких буде визначено, що стало причиною ДТП.

Водій у любому випадку понесе відповідальність за аварію, але за результатами авто-технічної експертизи, буде  відомо чи за адміністративним кодексом, чи кримінальним.

Нагадаємо, 20 і 23-річні дівчини з Мукачева перебігали дорогу в невстановленому місці. Як наслідок, опинилися під колесами іномарки, якою теж керувала жінка. На щастя, потерпілі живі.

Мukachevo.net

Коментарі

Т
Тьотя

Жінка за рульом ,то мавпа з гранатою,на Духновича всюди перебігають в неназначеному місці .І шо треба так ганяти ,то не на трасі і діточками тоже перебігають .

5
56

Хто знає,що за жінка була за кермом?

Н
Навряд

Ходять чутки шо не понесе)Впливова)

ДМ
До Мукачівця

А шо ви дивуєтесь. Балажка заробила на гарного адвоката і сидіти НЕ БУДЕ. Так нянько уповів. ))))) А так все правильно. У кого гроші, той і правий. Нажаль. (((

М
Мукачiвець

Добре Шо п'янi суддi та лiкарки вiдповiдальностi не несут ! Слава правосуддю!!!

В
водій

У статті неправильно написано - на різницю між видами відповідальності (адміністративна чи кримінальна) впливає ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, який визначається судово-медичною експертизою. Але відповідальність настає за умови вини водія, а наявність в діях водія порушень ПДР і технічна можливість уникнути наїзду визначається авто-технічною експертизою.

Читайте також