Жінки проти мобілізації понад дві години блокували дорогу Мукачево - Берегово (ВІДЕО)

12
4

27 липня при в’їзді у село Гать (Берегівський район) з боку Мукачева місцеві жінки перекрили автомобільну дорогу. Таким чином вони вирішили протестувати проти мобілізації їхніх чоловіків у зону проведення антитерористичної операції.

Сама акція розпочался о 20.00 та тривала понад дві години. Аби заспокоїти розлючених жінок до них приїхали представники влади та військового комісаріату. Протестуючі розійшлися, однак обіцяли продовжувати блокування, якщо до їх вимоги не дослухаються.

Мукачево.net

Коментарі

1
12345

Жінки - ви зганьбили Закарпаття на всю Україну. Мені за вас встидно. І встидно за ваших боягузів чоловіків. Жодні виправдовування за якихось синів депутатів, за чоловіків східу. Ваші чоловіки просто ганебні боугузи. І це єдина причина перекриття трас. Соромно за Закарпаття, що у нас такі люди живуть.

О
Олександра

Дивно читати слова жінок про те, що вони б своїх чоловіків не відпускали. Ваші чоловіки - то що тваринки вдома на утриманні? Пускати-не пускати: от у чому питання? Соромно за таких чоловіків. Таких точно на війні не треба - бо вони баби!!!

1
123

До Мукачiвки! Пiдтримую нехай йде воювати той хто цю Вiйну замутив!!!!

М
Мукачівка

І правильно зробили я їх підтримую сама жінка і не хочу пускати свого чоловіка на війну!!!навіщо беруть людей з Закарпаття якшо багато людей з Сходу біжать до нас прятатися!!!вот хай їх заберають а не наших чоловіків і синів!!!

Читайте також