Жінки Тячівщини та Рахівщини плетуть для бійців АТО теплі шкарпетки (ФОТО)

17
0

За ініціативи народного депутата України Василя Петьовки, жінки Тячівщини та Рахівщини для бійців АТО плетуть теплі шкарпетки, або ,як їх тут називають – «капчури».

Робота розпочалась близько тижня тому і вже є певні результати. Жінки з Рахівських сіл Біла Церква, Кобилецька Поляна ,Великий Бичків, Кваси, Ділове та інші сплели вже близько 200 пар теплих шкарпеток. Жінки не аби з якою турботою та відповідальністю виконували свою звичну роботу, пише rakhiv.in.

Вони щиро хвилюються за хлопців на сході. Розповідаючи про ситуацію в країні не стримують сліз кажуть, що якби не поважний вік і самі б взяли до рук зброю, аби захистити країну. Пані Ганна з Рахова дуже переймається ситуацією в країні і розповідає наступне:

«Я коли дивлюсь телевізор та серце болить за наших синів, котрі там воюють. Скоріше би це все вже закінчилось і ми б жили в мирі. А поки що чим можем, тим помагаєм. Я дуже надіюсь, що солдатам буде тепло у таких капчурах, і вже на одну проблему менше стане для них. Найголовніше аби всі вони живими і здоровими вернулись додому. До матерів, до жінок, до діточок. Дуже добре шо таку акцію придумав Василь Петьовка. Будемо ще й дальше в'язати, скільки їм треба буде». 

Всі жінки, які в’язали вовняні шкарпетки, щиро вірять, що їхня праця бодай трошки, але допоможе чоловікам, які зараз мужньо захищають нашу країну. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також