Жіночий клуб буде в Мукачеві. Перша зустріч – вже завтра

2
10

Планується, що зустрічі будуть регулярними і стосуватимуться різних жіночих тем.

Як пише Varosh, перша зустріч пройде уже найближчої середи, 16 листопада, тобто завтра, у кав'ярні CAVA, що на вул. Миру, 27в. Початок о 18:00. «Природжена бути жінкою» – така тема першої зустрічі клубу.

– У рамках зустрічі ми обговоримо такі тези: я – жінка; хто така жінка – людина, особистість, дружина, мати, донька,професіонал; що таке жінка – джерело життя, покликання, право, обов'язок, фантазія. Адже кожна з нас задає собі ці питання, тож пропонуємо разом пошукати на них відповіді, – анонсують організатори, додаючи, що в рамках зустрічі окрім дискусії відбудеться також перед відео та запланована інтерактивна частина.

Вартість участі в зустрічі – 100 гривень (у ціну входить кава/чай та печиво). Зареєструватися можна за номером телефону 095 327 55 90.

Нагадаємо також, що не так давно у Мукачеві заснували мама-злети.

Коментарі

W
winkelschleifer

У чоловічий клуб дівкам мош, а легіням у дівчачий (жіночий) - фігу з маслом? Отож...........

Р
Раиса

Девочки, Вы молодцы!

М
мукачівець

головне - злим словом очорнити те, що роблять інші. В стилі міста. Не подобається - не йдіть. Ось і все.

М
Ммм

Це зібрання жінок з низьким рівнем ай-к'ю- нормальна жінка сама знає собі ціну!!!

Д
доктор

людина, яка не має ніякої цілі в житті завжди шукає якесь стадо. Зібратися разом ляси точити? Зберіться разом та щось корисне зробіть. Слабо?

Д1
до 111

красавчик!!!чотко сказано!!

ВД
Віталя до 222

)))) як прочитав так само подумав

M
McMurphy

Ліпше би на роботу зібралися!!

1
111

Не ходять люди туда та вже не знають шо придумати. Зберуться "богемні" тьолочки та будуть понти ганяти, коронами мірятися. Стандартноє мироприятіє нашого вариша. Нічим їм ся заняти. Точно всі свої будуть, пофоткаються тай в інстаграм. Йой што буде інтересно...)))))

2
222

Вартість участі в зустрічі – 100 гривень (у ціну входить кава/чай та печиво). Непогані зустрічі....... А безкоштовно би не поговорили????

Читайте також