Зірковий червень на Закарпатті: Іван Дорн, 95 квартал, Loboda та Не Ангели їдуть з концертами

6
8

А додатково розігріє закарпатську публіку перед літом гурт Время и Стекло своїми заразними хітами.

Дует вже дав один концерт в Ужгороді, зібравши повний зал, а найближчої суботи запалить також у Берегові у клубі Magnum.

З озвученого переліку, мабуть, найбільш очікуваний – це концерт Івана Дорна. Модник та стиляга вперше приїздить на Закарпаття, хоча фанів у нього тут вистачає. Цікаво, що свій перший концерт на Закарпатті Іван Дорн дасть в Ужгороді посеред тижня, в місцевому замку, 15 червня. Як туди потрапити і за скільки – шукайте тут.

Тиждень перед тим також в Ужгороді вже вкотре виступить 95 квартал. Зеленський і компанія за останні кілька років не раз бували на Закарпатті, і часто, якщо приїздять уже з концертом, то відразу доводиться організовувати ще один, оскільки бажаючих потрапити на виступ – чимало. 7 червня 95 квартал знову жартуватиме у облмуздрамтеатрі.

Наступного ж дня після 95 кварталу в облмуздрамтеатрі виступлять Не Ангели, які цьогоріч намагалися прорватися на Євробачення, але не судилося, їх випередила Джамала.

Сексапільна Світлана Лобода приїде на Закарпаття вже під кінець червня, і виступить також в нетиповій локації – місцевому амфітеатрі. Якщо пощастить з погодою, то має бути чудовий концерт.

Коментарі

B
betonus

Вони ж усі лиш по мацкальські уміють, а у нас ся мова не катить. Най ідуть собі співати та "шутити" у новоросію, кіть до путена уже не пускавуть. Ворог росія, ворог росія, кричать, а концерти на ворожій мові проводять, пряма реклама для окупанта.

ГО
Гуцул Орест

Уже достали вечно недовольні....на кожну новину ниття та скиглення...то то не так то це...сидіть собі та слухайте пламенну реч царя всея раисии Путена Вальдемара

З
закарпатець

Туфта їде в Закарпаття!

В
віталька

Полізла нечисть і до нас, в росію не пускають уже походу, тьфу, пряпала би.

А
Антон

Гурт Сонячне ЗАкарпаття в студію!

ДЧ
Дима Чижмарь

Андреа Бочеллі, в замку Паланок.

ДД
до Діми Чижмаря

А ти кого бо хотів у нас увідіти?

ДЧ
Дима Чижмарь

Мего звйозди...

Читайте також