Зірковий форвард "Минаю" повідомив, що відчуває себе "старим пер...ом"

5
7

Селезньов знову у кишеню за словом не лізе.

Форвард Миная Євген Селезньов розповів про знайомство з новим наставником закарпатців і озвучив свою мету на другу частину сезону.

"Пропустив одне тренування, оскільки трохи прихворів. Була невелика температура – 37,5. Тренери вирішили дати мені відпочити. Вже тренуюсь у тренажерній залі. Бокс? Боксу не було, хоча я дуже скучив за ним. Зараз інші пріоритети – привести себе в якісну фізичну форму і стартувати в чемпіонаті з гарної гри.

Поспілкувалися з новим тренером Миная. Хороша людина. Подивилися один одному в очі і вирішили співпрацювати. Одразу знайшли спільну мову, адже всі – футбольні люди. Від мене більш залежить – якщо я буду в гарній формі, то думаю, це буде плюс для команди.

Як почуваюся на тлі молодих футболістів Миная? Як старий пердун. Я хочу те, що знаю, що вмію передати молоді. Звичайно, хлопці підходять, запитують мене – якщо можу чимось допомогти, з радістю! А щодо мого гола у спарингу... Є така приказка: "Хто грає у лютому – не грає у березні". Мені не важливі голи, зараз чи в наступному матчі. Мені, звісно, хочеться забивати у кожній грі, але це лише тренувальні матчі", – сказав Селезньов в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Вася

"Зірковий форвард" - ахаха, ну прямо Пеле!!!

А
Аферісти

На кантору роблять козли

ДН
До нижнього

Най пуйде до дохтора лIчитися, бо ото е заразное ! Раньше таким битюхом хворIли раби, дикуни, аборигени та зеки !

ДН
Дохтурь наук

В нього виразка на шкірі

Д
Длоор

Що Це в нього з рукою ?

Ф
Фанат

Мужик. Молодець цей Селезньов. Якби ще пару голів забив за Минай. Уважуха.

Ж
Жылвово

Що Це в нього за хвороба на лIвIй руцi ??

Читайте також