Зірки Львівського Оперного театру виступлять в Мукачеві

23
0

З початку війни навіть попри відновлення роботи театральних залів гастрольне життя, звісно, не повернулось навіть до «карантинних» масштабів, адже чимало митців, акторів, представників артистичного «цеху» взяли до рук зброю і знаходяться зараз на передовій.

Незважаючи на погіршення економічної ситуації в країні, глядачі прагнуть хоча б на деякий час змінити невтішну атмосферу сьогодення.

Відтак, вже 14 грудня в Мукачеві відбудеться єдиний показ «Звуків музики» («Les Sons De La Danse») за участі солістів Львівської Опери.

Такі відомі провідні артисти балету як Дарина Кірік та Андрій Гаврін покажуть мукачівцям та гостям міста кращий доробок з популярних класичних творів, так як «Танець смерті» і «Лебідь» Сен-Санса, «Список Шиндлера» і «Por una cabeza» Вільямса, «Баркаролла» Офенбаха чи «Циганка» Равеля. Будуть у програмі і «Чардаш» Монті і «Українська поема» Станковича. Загалом цього вечора ви побачите 12 популярних класичних творів, під які поставлена хореографія. І все це звучатиме наживо завдяки запрошеним музикантам.

Квитки без жодних комісій продаються у касі театру або онлайн за посиланням: https://concert.ua/uk/event/les-sons-de-la-danse-z...


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також