Зірвав куш: На Іршавщині злодій виніс з хати підприємця добра на 1,5 мільйони

7
8

Пограбування сталося зранку, з 8 до 10 години. На місці працюють слідчі Нацполіції Закарпаття.

Як повідомили Mukachevo.net у Іршавському райвідділку, пограбування сталося у селі Імстичево, що під Іршавою

Злодій, приблизно з 8.00 до 10.00 ранку заліз у будинок місцевого підприємця, звідки виніс 50 тисяч доларів, 200 000 гривень, а також золоті вироби на загальна суму близько 1 500 000 гривень.

На разі місцеперебування крадія невідоме, на місці злочину працюють слідчі.

Нагадаємо, на Тячівщині 24 квітня стався розбій. Тоді 3-є людей у масках увірвались у будинок та викрали велику суму грошей.

Коментарі

А
Артур

Но Славку молодец доста гроши узявись!!

Г
Громадянин

Я б вам сказав звідки, в минулому мент, багато кого кришував, в селах камінь видобувають і з кожного кубика йому дають, щоб не платити податки

ДВ
Для всіх

Красти гріх.І не має значення яка сума,один долар або більше.Шкода підприємця.Злорадствовати із нього може тільки невдаха і лінивий трутень.

П
Правдорубу

Пойди на вокзал и купи себе на ужин пончик с ливером ( если конечно у тебя хватит твоих задекларированных кровных копеечек) и , поужинав, ложись спать - ты на сегодня свою функцию уже выполнил ( попукал своей тощей попкой, попортил воздух)! Каждому по труду - так у вас говорят?

А
Артур

То Чопий я го відів дома сидить гроші щитать!!

В
В

Ви два вальки

П
Правдоруб*****

якщо добро не було декларовано, то злодії, як частина окраїнського люду, мали повне право експропріювати частину добра.За іншу частину має потурбуватися держава, звіривши вилучене з ЗАДЕКЛАРОВАНИМ постраждалим підприємцем згідно з Податковим кодексом України за формою декларації, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 2 жовтня 2015 року №859 у редакції Наказу №556. Якущо викрадене не було задекларовано належним чином, то вилучити на користь дрижави всьо, що залишилося

П
Правдоруб

Немало вкрав злодій...АЛЕ!!!! тут виникає цікаве питання!!!! А чи було вкрадене ЗАДЕКЛАРОВАНО постраждалим підприємцем згідно з Податковим кодексом України за формою декларації, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 2 жовтня 2015 року №859 у редакції Наказу №556????????????

Читайте також