Злочинність зростає

10
0

Міліція рапортує, що негідників виявляє

Тридцять тисяч хабара пропонували закарпатським працівникам ДАІ перевізники 23 тисяч пляшок нелегальної горілки на загальну суму трохи більше 326 тисяч гривень, але вони їх мужньо не взяли – повідомив у вівторок на прес-конференції начальник УДАІ Закарпаття Петро Луцюк. Крім цього випадку зафіксовано ще близько трьох десятків намагань порушників дорожнього руху відкупитися від «даїшників». Найчастіше давали по 100 гривень.

 Також керівники УМВС області розповіли, що за наслідками недавнього ДТП «Ламборджіні» футболіста Кахи Каладзе, складено три протоколи -- за керування без реєстрації, скоєння ДТП та «неправильно обрану швидкість» і виписано штрафи. Право керування на це авто мав пан Довганич, який проживає в словацькому місті Кошице, а за кермом перебував пан Головей.

 Щодо замаху на заступника голови Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака,  то поки що проводиться слідство. Міліціонери не підтвердили, але й не заперечили інформацію, що до замаху може бути причетним працівник УМВС і підтвердили, що за 150 метрів від місця злочину знайдено мобільний телефон. Проте керівництво міліції заперечило, що є хоч якісь відомості про причетність до цієї справи, а також вбивства ужгородського бізнесмена Олега Грузіна, який нібито був добре знайомий з кілером Ігнаткіним, що відбуває покарання за вбивство бізнесмена Михайла Токаря, когось із родини Балог. Хоча міністр Луценко уже давно похвалявся, що Віктора Балогу викличуть на допит у справі вбивства на Закарпатті. За інформацією ЗМІ, допит відбувся і саме у нашій області, після чого Глава Секретаріату Президента звернувся до суду.

 Виконуючий обов’язки керівника УБОЗ області Сергій Шаранич розповів, що порушено близько 5 десятків справ щодо злочинів у банківській сфері, але лише в одній з них фігурує банківський працівник – керівник філії, в інших – фірми та приватні особи – клієнти банків. Натомість у 10 злочинах за 5 справами про зловживання у кредитних спілках звинувачуються працівники останніх.

 Начальник УБЕЗ області пан Кулітка заперечує, що зловживань із бюджетними коштами при будівництві мостів в області не було. Що ж до моста у Заріччі, з 1,2 млн. гривень поки що передано до суду справу лише про 46 тисяч гривень неправомірно використаних грошей.

 Також стало відомо, що колишній керівник обласної міліції Віктор Чепак став першим заступником начальника УСБУ Львівської області.

 Загалом же злочинність, очевидно через фінансово-економічну кризу, на Закарпатті зростає. Але наша міліція каже, що успішно злочини розкриває.

 

Лариса ПОДОЛЯК 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також