Злодій святкував різдво з шампанським в пограбованому ним же магазині

15
1

Наприкінці минулого та в перші дні нового року у селах Бронька та Приборжавське Іршавського району Закарпатської області одна за одною сталися крадіжки у торговельних закладах.

Ще торік  у листопаді в Броньці  хтось, виламавши вхідні двері у магазині, проник усередину і поцупив   горілку та тютюнові вироби. На місце пригоди тоді виїжджала слідчо-оперативна група,  але злочин так і не розкрили. Згодом від рук невідомого зловмисника постраждала інша крамниця у цьому ж населеному пункті. А напередодні новорічних свят  у сусідньому селі Приборжавське  з кафе зникли цигарки, шоколадки та жувальні гумки. Спосіб проникнення  був схожий до того, яким користувався злодій у Броньці.

Справу з розслідування усіх цих випадків доручили старшому оперуповноваженому карного розшуку Іршавського райвідділу міліції капітану Дмитру Антолу, дільничним інспекторам капітану Івану Ковалю, старшому лейтенанту Олексію Науменку, іншим  їхнім колегам.  Правоохоронці відразу припустили: три крадіжки, скоріш за все, скоїла одна і та ж особа. Працівники міліції опитали місцевих жителів, перевірили т.зв. підобліковий елемент. І врешті-решт у коло підозрюваних потрапив раніше судимий Н, який недавно повернувся з місць позбавлення волі. Але поспілкуватися з ним правоохоронцям відразу не вдалося. Зачувши, що запахло смаленим, молодик  переховувався.

Проте невдовзі, у самісіньку  Різдвяну ніч,  він знову   навідався в один із знайомих магазинів у селі Бронька. Крадене склав у мішок, а далі, побачивши полиці із шампанським,  вирішив відсвяткувати великий православний празник.

Працівники міліції у святкові дні зазвичай несуть службу в посиленому режимі. Тому, коли зранку сьомого січня їм надійшло повідомлення про крадіжку в сільському  магазині, оперативники були на місці пригоди вже за лічені хвилини. Самого зловмисника довго шукати не довелося, його затримали тут же, на місці злочину. За словами крадія, йому закортіло по-людськи відзначити Новорічні  та Різдвяні свята з благородним алкогольним напоєм.  А де його взяти, як не в крамницях?  Не думаючи про наслідки, чоловік зламував двері, розбивав скло на вітринах і проникав  у торговельні заклади,  де брав в основному горілку,  цигарки та шоколадки.

Слідчий Іршавського РВ ГУМВС старший лейтенант міліції Василь Ловга  за всіма фактами крадіжок порушив  кримінальні справи. При цьому враховуватимуться  і попередні «заслуги» затриманого злодія.

Коментарі

C
crisscross

Xorosha stattja))) Prodolzhajte...))

Читайте також