ЗМІ: 40% усіх заробітчан з України працює у Росії, а найбільше з західних областей

7
11

Як зазначається кожен п'ятий — без будь-яких правових підстав.

На даний момент, за даними Міграційної служби РФ, на території Росії перебуває 2,1 млн українців працездатного віку. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на статтю Юлії Самаєвої для DT.UA.

У статті йдеться про те, що найчастіше це житель однієї із західних областей (понад 70%).

Утім, експерти банківського сектора зазначають, що нинішнього року лише 20–25% грошових переказів із РФ, через платіжні системи та картки, спрямовуються в західні області України.

Коментарі

В
Василь

~ 2,1 млн.працездатних(призовного віку) - це цілком можна порівняти з народно-визвольною армією Китаю,-- найбільшою армією світу. Тут все ясно: заробітчани (народ) уже звільнили Росію... Нерозкритим залишилося питання інше: чому мукачівці,наприклад,не працюють на мукачівських же підприємствах,а змушені шукати "шматок хліба" на стороні? Хто пограбував індустрію Мукачево і яку несе відповідальність,згідно із Кримінальним кодексом України?..

ДН
до но нє

Горниць з голови хоть даколи знимай,мало мозги провітрюй ,бо видно запарилися вже...

В
ВАНЯ

Слава Україні!

М
Микола

Зрада чи що?А в загалі я розумію тих людей бо унас нема де працювати,сімї голодні і не у всіх є можливість працювати у ЄС.Дякувати треба майдану за знищення економіки України та тотальне зубожіння нації.

1
111

не бачу гіперпосилання!

1
111

©2000-2016, Українська правда. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «Українську правду».

НН
но нє?

міграційна служба ерефії - брехлива курва, а попередні коментатори продажні брехачі

М
Мішо

Та як це із західної України????. Та їх багато стояло на майдані, їли печеньки і кричали що ми хочемо в Евросоюз. А що з Євросоюзом???? Чому всі їдуть в Росію??? Та Росія агресор, а Євросоюз наш друг і брат. Я ся вже нич не розумію

А
Аньця

Украiна-агресор! змушуэ людей iхати батракувати!

М
Макс

Оце так "нежданчік" для майданоголових...

Н"
На "агресора" працюють?

Зрадники!!!! Потрібно сидіти вдома,пухнути з голоду,проклинати Путіна і чекати обіцяне Вальцманом-Гройсманом світле українське майбутнє. Слава Україні!!

Читайте також