ЗМІ: Бійці 128-ї бригади гідно тримають оборону у Дебальцевому

13
7

Як розповіли "Евромайдан SOS" бійці 128-бригади, ніхто не панікує, всі тримаються дуже мужньо, але їх оточення справді стало реальністю. Причому воно інше, ніж те, про які всі ці дні писали ЗМІ, оскільки противник дещо змінив стратегію.

Станом на 17 лютого бої йдуть в самому Дєбальцєво та направлені на розділення наших військ на два окремих котли. Разом з тим, не всі війська потрапили в оточення, а ті, які стоять за містом між Дєбальцєво та Чорнухіно. Вони опинилися в повному оточенні після того, як ворог відрізав їх від міста та заглибився всередину розпочавши вуличні бої.

Ця ситуація повністю підтверджує, що агресор не збирався дотримуватися перемир'я та користується ситуацією, щоб зірвати виконання мінських домовленостей. В таких умовах, утримання від активних бойових дій з нашого боку призводить до збільшення втрат людей та територій, але не приносить бажаного ефекту зупинки війни.

Немає жодного сенсу в продовжені перемир'я, щонайменше в даному районі, де під загрозою опинилися життя кількох тисяч наших військових.

Коментарі

Г
Габор

СЕМ У ТЕБЕ ДІТИ Є?

С
Сэм

Слава нашим киборгам! Они погибают, но не сдаются!!! Пусть примером служит стойкость в аэропорте! Героям слава!

RV
Rusyn Valerij

фейсбук,Володимир Шматько,ст.л-т,128 бр.

Ш
Шонi

Спiлкувався з медиками 128 Бр. - ще позавчора можна було врятувати багато пораненних хлопцiв, але все марно сьогодні померло вже більше 10 чоловік від ран, а легко поранені вже стали важкими і якщо зараз їм не надати допомогу і вони помруть. Напевно нас кинули або навколо зрадники?

Я
я

Чорт би забрав таке керівництво, що залишає наших дітей без підтримки, без зброї. Як можна захищати інтереси людей, які тебе ненавидять, і плюнути на тих, які Україну тримають своєю працею, відвагою, витривалістю ? Ми легко обійдемося без Дебальцева, є іще не один залізничний вузол і багато чого. Побудуємо, зробимо, зберемо.... Але коли твій президент свідомо плює на твою дитину, на твою сімю -це йому не минеться, хай навіть не мріє.

П
президент

А ви думали , я їх рятувати буду ? Хай стоять до кінця.! Не мого, звісно, і не мого Олексієчка ! Він ще маленький, безпорадний, от попрацює депутатом , набереться досвіду , тоді побачимо. Без Дебільцева Україна не зможе існувати, ви не знали ? Це їхня Сталінградська битва, не моя . Мені й тут комфортно.

Ж
Женя

Так 128 му Бригаду у полон забрали!!!!!!!!!!!!!!! матері під Києвом чому їх не показують.

Читайте також