ЗМІ: Словаччина збільшила кількість відмов у шенген-візах на 85% (ІНФОГРАФІКА)

8
14

До списку країн Шенгенської зони, які перестали охоче видавати українцям візи увійшли і близькі до Закарпаття Угорщина та Чехія.

Про те, що окремі країни ЄС перетворюють візи на нездоланний бар'єр свідчить статистика за минулий рік. З 22 країн, що входять до Шенгенської зони, 16 збільшили кількість відмов у візах українцям порівняно з 2013 роком, пише Європейська Правда.

Навіть Міністр закордонних справ Павло Клімкін визнав, що деякі консульства свідомо не дають візи нашим співвітчизникам, навіть коли ті  мають на це право.

Так, сусідня до Закарпаття Угорщина збільшила кількість відмов на 42%, а Словаччина на цілих 85%. Більше – в інфографіці.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Р
Роман

Словаччина збільшила кількість відмов у шенген-візах на 85% На таке звертае увагу хвора людина або можливо нема про що писати. 1,5% відмов у 2014р. Знач на 1000 заявок у Словаччину припадае 15 відмов Повний маразм у тих ЗМІ

ДЖ
до журналюги

Іди дебіле нахер за перевал і із свойов українов, і із свойов мовов, говориме так як нам удобно на Закарпаттю.Гута би вас побила майдаунів чортових.

Д1
для 13:41

Йди лічися придуре рагульський.

З
Закарпатець

я не закарпатець, я ватный провокатор, хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица! самая главная наша скрепа - дерьмо через окно.

Ж
Журналюга

Ми верещали на весь білий світ ,як могли, що Закарпаття Небезпечне для сусідів. Но...прорахувалися. Диви --ще комусь туй візи давуть.Це неподобство( гарне україрське слово).Вчіть украинскую мову ,каз ли

З
Закарпатець

Обiцяли в ЕС, а послали усiх в АТОець

З
Закарпатець

Нам казали, що прийде Путін і всім нам буде песець! І ось, песець прийшов, а де ж Путін?! -Микола, а шо це "асоційоване членство"? -Ну, куме, Україна буде брати участь в ЄС. -Значить увійде в ЄС? -Ні, не увійде, але буде брати участь. -Як так? -Ну приблизно, як яйця в статевому акті: беруть участь, але не входять. А так, поруч стоять!

І
Іван

З Д О Б У Л И !!!!!!!!! АХАХАХАХА

СП
Свідомим піде.рам

Що ж ви суки наробили за рік з країною? Повний здобуздець.Щоб ви повиздихали майдаунні скоти...

О
Оксана

Мало дальше поскачте, а пак Путiн ....!

Iстеричний хохол

Зрада! А де ж обiцяна перемога? Ми ж здобули на майданi?Де обiцяний безвiзовий режим? То Путiн винуватий! Клятi москалi!

7
7777777777777777

що ви закарпатці і я будемо робити коли даже заграницю нас непустять на заробітки? нидоста того шо воєнком на граници спирать в поїздах... а тепер й щевідмовлявуться давати візи.... що будете робити? підете на барву, фішер, прибор, флекс робити? за 2500грн?

7
7777

ну ще один рік такого правління то наших людей замогилізірувуть в тому ато а нашим жонам й дочкам будуть відкривати візи ... (для дешевої проституції) ПАНАВАМ ТОГО ДО ЧОГО ЗА ЄДЕН РІК ПРАВЛІНЯ ВИ ДОВЕЛИ КРАЇНУ? СУКИ ВИ НЕДОЄБАНІ КИЇВСЬКІ Й ЗАПЕРЕВАЛЬНІ! УБИ ВАС ЧОРТ ПОБИВЗА ТО ШО З НАШОВ УКРАЇНОВ ЗРОБИЛИСЬТЕ!

Читайте також