ЗМІ: У Франківську закарпатські заробітчани побили АТОвця, який зробив їм зауваження (ВІДЕО)

21
48

Випадок стався ще 18 травня близько 18:30 на вулиці Сорохтея, що в Івано-Франківську.

Як повідомляє місце видання Місто, яке посилається на очевидців, ветеран АТО виходив з магазину і побачив як один з групи молодиків почав справляти нужду прямо посеред вулиці.

Чоловік нібито зробив зауваження, але група молодиків, які розпивали алкоголь відреагувала грубо і полізла битись.

На допомогу АТОшнику прибігли його побратими, які і затримали до приїзду поліції.

Видання зазначає, що йдеться про заробітчан з Закарпаття, які приїхали до Франківська на будівництво неподалік місця де стався конфлікт.

Зараз відкрито провадження за ч.1 статті 125. Чоловікам загрожує штраф або громадські роботи.

Також видання оприлюднило відео:


Коментарі

R
Rhfcfdws

Додам, що особисто знаю немало АТОвців, і це такі хлопці, що якби таке пяне до них полізло (всі пять) то лежало би покотом як дрива у 30 секунд. І дуже би було добре, як би через місяць начали ходити.

R
Rhfcfdws

З тих 9ти секунд, що бачимо на ролику два чудаки сіпаються і валяються по землі, до них ліниво підходять ще два (може і розборонити). Висновки: не бухайте. І все буде добре.

М
Майдаун

То так було з моєм нянем як зовидів бандерівця .А типир то я ношу тіі няневі гаті . Али я сикаю в гаті і биз бандерівців , сикаю бо я є лепавий русун дриштократа .

ЛС
Лоці Стограмош

Алкашоні 23:49, мразото ти руснацька, хоть би сволото подякував за то што ми тогди тя пса пяного з пусраними і пісцяними гатями уд сьої ригаловки аж до електрички друляли!

М
Майдаун

Давай,мершо заперевальна,жгі дале! Залльи в ся бурячанки та затягни щеню! 23:11, мешта ти цурава цімбор. Дурний бандеровіць звідать того,што справив го:“Тату,а де в гатьох перід,а де зад?” ”Шинку там де жовте там перід,а де коричнеий колор,там зид“,- каже стара бандерувська мразь.

МП
Мішко Підстовпомсиканець

Наш цімбор Шоні Майдаун тоже тогди бов там у нашому пяному рокашові. но ун пуд стінов не сикав бо ся намочив у гаті щи раньше,за столом у наливайці

М
Майдаун

Колись і я сикнув ви Львови під стінов то типир сикаю тілько в своі гаті.

М
Майдаун

Ха-ха-ха,як уся наволочь заперевальна туй ся обсикує. Йолопи бандерувсько-галіцайські нетрібні,ви не то што пустоти,ви помиї для польської худоби. Хлопці наші не п’яні бо порядочні,просто дали отпор вушливуй бидлоті,на што она і заслуговує! ПОМИЇ бандерувські, цигани такі наші,як і ваші,того цвіту по всьому Світу. Но то цигани! А ви сама мерша мерзка,яка є на сьому Світі,ви нигда людьми не были і не бодете! Галіціянти-мутація спричинена францюватув епідеміюв!

НР
Няньо Рема

Тепер їм дорога до цивілізації закрита , будуть знову у своїх селах вівці пасти.Раз пустили їх до людей і то вони обісцялися. "Славилося" Закарпаття на всю Україну циганами , а тепер ще і сикунами .

Й
ййй

я русунський алкоман і май читавий гукан, пиво з паленков мішаю а пак стіни обсикаю, обсикаєм з цімборами ми усі дома і храми, щи срем в горах срем у хащі, в сцянні в сранні ми май кращі.

І
Іван

На чехах через таких дебілів нико нехоче з нашов чилядьов мати діло

Й
ййй

аватар він а не атошник

Ю
Ю

Всіх копченорилих пудпалинкових всрусинів , причетних до масових вирубок лісів , до засирання гірських річок і до перегону контрабанди під суд і за грати, а перед тим провести їм фізичну обробку штахетами і бейсбольними битами!

Ю
Ю

А мене посадити на бутилку і відправити за поребрик !

Ю
Ю

Всix атошникiв, коломойш, балог, ахметок, зель, порошка , авакашку i всiм причетним до майданiвського перевороту пiд суд i заграти !

G
garlic

модератор, я так порозумів шо ви такі комменти ігноруєте............... се ваша політика?

М
Майдаун

Я би тотим пяним сикаючим русинам свою гузицю з радостю оддав і даже замуж бим вийшов за єнного з них,бо вто суть май настоящі мужики,я таких всяде кохавім і поважавім.

ОС
Отец Сидор

Аки паки, ето наши люди, мы возьмем их на перевоспитание

Д
Дичкозавр

Дички вонячі, они всягди серут - то їх культура така

М
Майдаун

Молодці хлопці - русини. Хлопці прийшли з Європи,а у нас такі мусоросвалки,як у бандершні вариш.У франківшьку,лембергу,тернополі...лем ср..ти і стя..ти! Бо то не города,а хліви для польської худоби. АТОшник зробив зауваження!? На його місті ст..ли? Ко то такоє,атошник!? П’янота із хліва хуторянського.

Ю
ю

треба линдик одривати тим, ко не знає де треба стяти. А ко щитать ош то нормально, то давайте адрес, будеме под вашими хижами, у под"їдах ваших справляти потреби, то ж не гріх, ньи? Даже пес іде дись набік ногу задирати, а сі....За дураків червенієме.

ДН
До нижньої марги

Закрий свого писка , дурню і йди пасти гуси , дітваку.

ДО
До Олександр 15.29

Ти точно завернутий на войнi, кiть заганяш стрiляти людий у ато. А по пянi всякоэ ся чудить, по пянi усе боли битки, просто совпало шо то бов атошник. Они своэ дустануть по закону.

ЛТ
Львів та львівчі.

Читаву пресу. У львові закарпатцям (ромам) не роблять зауважень. Їх відразу відправляють до праотців на небо. Може то роблять провокатори, але пока не видко нікого з копчених на вулицях.

Д
Долина

Таких як Іванофранківських людей завистників, а стиукачів, п'яниць брехунів, хвастунів немає ніде на світі.

О
Олександр

До Лоція 23.05.2020 11:05, кой у Пашкуляка стріляли, та стяли у пачмаги, КУБИКИ ЗАБИРАЙ - НЕТ ТИ ЗАБИРАЙ, нивидко було нікого, ушиткі ся попрятали у нори, ви лим толпов як шакали способні і як яден ідете по варишу та ся лим молите оби вас нико не упознав, одростилисьте си бороди ги Ослоєби та ходите блатуєте, побзиряй як очро Репера Русина заграло коли мусора дома обиск робили, та ся имив за голову....

О
Олександр

То закарпатськоє бидло забити у клітку та одвезти на Донбас - най мало пострілявуть, бо сопляки утікавуть із домів коли ім повестка прийде з воєнкомати, та ся прячуть за мамин сукман, нараз у них плоскостопіє і шуми у сирцю, знаєме ми таких сикунів.

Д
Джон

А что ему в штаны ссать чтоли?

Д
Доктор

Як бидлота русунська заскавуліла . Не даром мадяри тримали вас у хлівах разом зі свиньми.Українці спробували зробити з вас людей , але то даремна втрата часу. Прийдеться палками позаганяти русунських свиней знов до хліва , де їм і місце.

6
6-6

Це так русиноті заперевальні жити тут заважають, що вони полізли за перевал творити п'яну дич?

7
7-7

Майже закарпатці не чисто на галицькій мові балакали, тому вихованець дегенератки Фаріон причіпився до наших земляків.

Д1
До 11:44

Йди крюкай на « закарпуття онлайн «!!! А цих алкоатошникiв всix пiд суд, разом з порох, зельов, пaлубiем i т.д , шаровари головного мозгу !!!

V
Volodymyr

до 13:11 Підтримую на всі 100%

R
romario

Русинська бидлота як і русня - борза лише п'яна, і натовпом проти одного. І нічого в житті не вміє, крім красти, квасити водяру, а ще обсикати і обсирати все кругом.

ГП
Главврач Пёстриков

Как ваше здоровье?

Q
Q

Атошники то нелюди животиние.

СК
Степан Крук

Можна погодитись з дописувачами, що засуджують елітність воїнів АТО. Це типічні спившіся галецькіі бандеровці, ну як ми з кумом Парруббієєм. Іделізувати їх мможна би лише тоді, якби вони провели парад перемоги в Ростові - обіцялись. Або хоча б звільнили територію Юкраїни. А так вони хмурики й мародери, ніяк з себе не знімуть своє вонюче ХеБе.

Р
ромаріо

Тут люди не при свідомості, в стані алкогольного спяніння, зробили проступок. А от в зоні АТО діяльність атошників характеризується або ж характеризувалася регулярними массовими вбивствами, грабежами, згвалтуваннями та іншими злочинами, які були здійснені при повній свідомості. За це ім шахтарями і було декілька разів в котлах по повній програмі надрано зади. В справжніх боях АТОшники- повні бездарі, справжні нащадки своіх дідів та прадідів - лузерів-поліцаів. Дарма Путін в 2014 не пішов аж до кордону із Польщею -там ніякого солідного супротиву не було б. Зараз залишається тільки план гібридноі війни. Русинський народ надіється на успішне завершення виконання даного плану.

Z
zzzz

Шлава україні??? Україна це Европа! Декомунізуємо назву міста Франківськ - повернемо йому назву - яку насило місто поки кляті комуністи не перейменували його.... Слава місту Станіслав!!!

Л
Лоцій

Шо пацани ідеме на розборки у Івано Франкувськ?? Беріть із собов Блюка, з братами, наркобарыг ищи пару отморозкув та йдить й не вертайтеся

S
stefan

А "учасник АТО" то вже визначення "вищої раси" - якщо ви так часто це підкреслюєте ? Їм що, не можна писок набити ?

ДН
До нижнього

Новина про русняцку культуру.Не можете жити серед нормальних людей , то сидіть по своїх кошарах з вівцями в обнімку і не висовуйте носа на вулицю.

ІП
Інсайд про бударь і гуканів

Новина - "бомба"! Алкаші сцяли прямо в підворотнях, їм вчинили зауваження, потім начався конфлікт на тему справляння нужд під дією алкоголю в громадських місцях.

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Русунська " культура" відома не тільки в Україні. Після лікування , русунських "шарікових" потрібно здати в зоопарк , будуть там сидіти в клітці з написом " смерекові мавпи".

Г
Геннадий

Закарпатские дебилы отличаются везде...твари!

В
Василь

Щось слабі карателі закарпатських ... Чи як там того психопата звати.)

ДУ
До уасі

Тільки такого рагуля як ти... !!!

У
уася

Надіюсь галичани наших рагулів від...здили

Читайте також