ЗМІ: Зеленський хоче позбутися Разумкова через його самостійність

17
5

На Банковій вважають, що Разумков має власні політичні амбіції та намагається не залежати від Офісу президента, а це, звісно, їм не подобається.

Журналісти Української правди зазначають, замінити Разумкова може віцеспікер Руслан Стефанчук, але зараз йому не вистачає медйності.

"Як розповідають в оточенні Зеленського, президент був би не проти підсадити Стефанчука на щабель вище у парламентській ієрархії. Але є проблема – цей щабель уже зайнятий", – йдеться у статті УП.

Цікаво, що форсувати питання заміни спікера наразі не будуть, оскільки для цього треба публічно пояснити, що не так із Разумковим та знайти голоси на підтримку Стефанчука.

Для просування віцеспікера та роботи над невтішною для Зеленського соціологією були створені спеціальні "трійки", які опікуються різними сферами. Саме модерувати їх роботу і має Стефанчук для формування образу "державника".

За словами джерел УП, "трійки" – це близько 20 профільних груп, в кожну з яких входять відповідний голова комітету Ради, член Кабміну і заступник глави ОПУ. Їхнє завдання – скласти план і написати закони під програму президента".

Один із представників уряду пояснив: "Є економічна "трійка", фінансова, податкова і так далі. От скільки є комітетів у Раді – стільки приблизно і "трійок". На них вирішують, які закони треба підготувати, щоб виконати обіцянки Зеленського, що саме туди записати, і коли це можна провести через комітети і Раду".

Відомо, що Разумков у процес роботи "трійок" взагалі не залучений.

За результатами опитування центру Разумкова, голова Верховної Ради Дмитро Разумков поступається у другому турі виборів президента Володимиру Зеленському, але його готові підтримати 40% з тих, хто піде на вибори і визначився.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Гукан

Розумовський такий низалижный, як i сам зеля ( ВАЗ шестьорка)! Розумовський-це паскудь, який робить з себе бiлого та пухнастого ! На словах немае конкретноi позицii, a сам крыса крысою !

Л
Лiбак

Еге - це до тебе !!! Хто в тебе пенсию вкрав ? Пооодумай????????????????????

Е
Еге

Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!! "Бачили хто трикратно краде наші пенсії? Запам'ятай цю зеленську клоунську мерзоту": як братан хряка парашенка квартальний клоун зелупа продовжує злочинно-геноцидно трикратно грабувати пенсії в пенсіонерів!!!!!!!!!!!! Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!!

П
пенсіонери

пора оголосити імпічмент трикратному крадію пенсій мерзотному клоуну зеленському і посадити довічно на нари з хряком вальцманом!!!!!

Д
Дед

Разумков слишком порядочный для этого сборища.

Читайте також