Зміни в Мукачівській ТВК: «Солідарність» делегувала в комісію есдека, який захищає двійників Балоги в судах

13
15

Вчорашнє засідання Мукачівської ТВК завершилося скандалом із викликом міліції та, зрештою, зміною 3-х членів комісії від президентської партії включно з головою.

Так, з четверга, 8 жовтня за рішенням ЦВК головою комісії замість Володимира Гоменюка стала Алла Демида. Крім того, замість Івана Кипила в комісії тепер працюватиме Владислав Павленко, а замість Олега Скорохіда – Золтан Марусинець.

Примітно, що саме Золтан Марусинець представляв інтереси одного з кандидатів-двійників у мери Мукачева (мова про Балог Берталона Берталоновича)  на судовому засіданні 7 жовтня у Закарпатському окружному адміністративному суді.

Крім того, Золтан Марусинець добре відомий у Мукачеві як активний член СДПУ(о) та Партії регіонів. Тепер же він представляє у ТВК інтереси президентської «Солідарності», більше того, захищає інтереси кандидатів-двійників у судах.

Усі ці факти є додатковим доказом того, що у Мукачеві партія влади повністю співпрацює з колишніми есдеками та представниками режиму Януковича, які просувають у мери Івана Чубірка. 

Mukachevo.net

Коментарі

M
muk

тобто солідарність порошенка робить на чубирку та відродження?))) це вже не смішно, вони так бояться виборів у мукачеві що навіть влада з бандитньою обєдгалася. це вже не смішно.!!!!

Unnamed до Я не раб!!! 23:16

Ніхто нікого рабом не називав і в спадщину не передавав. Але знаходяться люди, які можуть собі дозволити прирівнювати мукачівців до рабів. Я по цим словам суджу людей, які так висловлюються. Рабом себе не вважаю, мало того в інших містах живуть на багато гірше, невже також "рабовладелець Балога" винний в цьому?

М
Мукачево

А великий регіонал Іванчо Роберт тоже в єцуни заскочив, як просрав чотири лями грн на льодовий палац. Палацу нема а директор Іванчо є... Ба що ще хоче просрати? Люди в Паланку думайте мозгами.

ІТ
Інгрід туріс- а я де була???

А така яра особа єдиног центру як Інгрід Туріс- минилого разу від якої партії балатовалася? Тоді пр всіх пишіть

ДГ
до гуцулов

давай..давай !!!!!!ЗА ВЛАДУ БЛЯ!!!!ЗА ГРОШИКИ РИДНЕНЬКИ!!! ПОЖРРИТЕ СУКИ ДРУГ ДРУГА!!!

С
семен

Марусинець ще недавно кричав що Порох жид главарь хунти, і прийшов до влади по крові,що треба дружити з москалами,що на майдані були одні алкголіки.А тепер он воно як.Гроші не пахнуть.

ДМ
до Милан 14:45

Ти чорте нагуляний. Золi тай якiсь откати? Ти хоть знаеш у чому той неборак живе? Не пиз..ди пiдорасино,кiть нихера не знаеш. Тай бухого нигда не вiдiвим його.

ДГ
до гуцулов

смотрите не перетрахайте друг друг друга за власть....хотя это было бы прикольно..

П
Погорелов

до мера Примітно, що саме Золтан Марусинець представляв інтереси одного з кандидатів-двійників у мери Мукачева (мова про Балог Берталона Берталоновича) на судовому засіданні 7 жовтня у Закарпатському окружному адміністративному суді. Крім того, Золтан Марусинець добре відомий у Мукачеві як активний член СДПУ(о) та Партії регіонів. Тепер же він представляє у ТВК інтереси президентської «Солідарності», більше того, захищає інтереси кандидатів-двійників у судах.

М
Мукачево

Гуменюк ще май продажний ніж Кипила.

М
мер

а ко захищає лівих двійників ЧУбірки, сказавши А вже кажіть Б, бо обоє однакові, грабують простий народ.

Ч
Читач

Хто памятає вибори 2004 року. Чубірко з своіми бандитами в Підгорянах погрожували членам коиісії битами. Чубірку геть!

М
Мукачівець

Івана Кипила - взагалі не зрозуміло як туда попав треба гнати таких як він

М
Милан

Золтан обычный аферист и дружбан Ваньки. Покрывает их все делишки по рейдерству и захвату имущества. Живет на откатах, бухает

І
Іван

А ще Марусинець був активним членом Партії Регіонів ! Чи забули вже? Нашо нам Чубірки з Медведчуками та Путіном? Най ідуть у Росію, в Москву.

Читайте також