Змії не дають спокою мешканцям Тячівщини

28
0

лякаючи і кусаючи їх

У Великій Угольці 2-метрова гадюка, звившись `калачиком`, лежала на домашніх грядках, куди зайшла 5-річна Оксанка Кундря. Батьки почули крик, вибігли з хати на двір. Змія `ретирувалася`, втекла через огорожу в сад. А Оксанку довелося рятувати лікарям.



Двох довжелезних гадюк довелося `викурювати` з хати мешканцю села Тарасівка 83-річному Юрію Декету. Коли дід палицею повикидував плазунів на двір, то в сінях ще уздрів трьох змій, котрі залізли під дерев`яну підлогу і там сховалися...



На полонині Яворово в отару вівчаря Івана Сасина заповзли 4 довжелезні змії, від укусів яких здохло 10 овець та 2 кози. 70-річного тячівця Імре Ердива також довелося госпіталізувати: коли він порався по господарству, його вкусила за руку змія. В урочищі Верхнє Поле неподалік села Нересниця подружжя Стенавських випасало корову і натрапило на зміїне кубло.



Влітку необхідно в лісі користуватися рукавицями і мати закрите взуття, - радить начальник Тячівського МНС, полковник Федір Немеш. - А при зміїному укусі треба оперативно звернутися за медичною допомогою`.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також