Знамениті вежі "Петронас" відтепер на Закарпатті (ФОТО)

22
4

Ще вчора слово «Петронас» асоціювалось у закарпатців зі знаменитими башнями в Малайзії, і перш за все завдяки численним голлівудським блокбастерам.

Однак ці хмарочоси є лише офісом однієї з нафтодобувних імперій з однойменним світовим ім'ям! Ще менша кількість людей, в основному з «просунутих» автолюбителів знають Petronas, як одного з власників команди відомого боліда «Mersedes AMG» у Формулі 1 ( а ще донедавно команди BMW). І саме для болідів всесвітньовідомих перегонів компанією були розроблені моторні масла нової генерації, які тепер будуть широко представлені в Закарпатті як для легкових так і для вантажних автомобілів будь-яких виробників!

11 жовтня 2013 р. представники компанії у Східній Європі провели в Мукачеві презентацію широкого спектру автомобільних рідин від Petronas - моторних масел Sintium та Urania, а також гальмівних, гідравлічних рідин і трансмісійних масел. Офіційний дилер Petronas в Закарпатті – «Мукачівський виробничо - комерційний комбінат» запевняє, що залізний друг будь-кого з закарпатців тепер зможе перетворитися з маслом від Petronas в сучасний потужний гоночний автомобіль, двигун якого, перш за все, звик працювати максимально надійно в складних умовах, навіть при «захмарних» навантаженнях!

На правах реклами

Коментарі

ВФ
Виктор Фёдорович

Для справки - компания Петронас является как и спонсором так и одним из владельцев КОМАНДЫ ! Она , полно , так и называется - Mersedes AMG - Petronas ! Учите матчасть, детишки...

М
Мажорчик

Когда кккк писал "пишiшiть" - наверное очередной раз делал ка-ка..., и читал двухгодичные дешевенькие журнальчики!

К
кккк

власників команди відомого боліда «Mersedes AMG- вони не э власниками та просто спонсори! НЕ ПИШІШІТЬ ДУРНИЦІ! BlackBerry MIG Allianz IWC Монстр Pirelli Пума SPG Advanti Бесконечный Линкольн Sandvik Spies Hecker Tata USI Italia і що ці всі спонсори власники?????

M
Mulidran

ага, особливо посміхнуло "позахмарні навантаження" для наших двигунів. Скоріше ходової - із дорогами нашими)) Так що ці масла нас не врятують, так для мажорчиків заманушка

Читайте також