Знайшли тіло хлопчика, який впав у річку на Воловеччині

5
6

Про це повідомив Начальник Управління Державної служби України у Закарпатській області Роман Гудак

"О 08:40 24 травня однією з пошукових груп було знайдено тіло хлопчика, що вчора впав у річку Вича. Місце виявлення знаходиться за 3 км від місця зникнення на вул. Яблунів у смт Воловець", - повідомив Роман Гудак.

Для пошуків залучались 20 рятувальників, 12 поліцейських, 5 працівників лісового господарства та близько 20 чоловік місцевого населення

Коментарі

С
совість

Цікаво,як може вчитель під час перерви прослідкувати, де знаходиться та чи інша дитина....По п*ятах за учнями ніхто ж не ходить.Сумний збіг обставин.

ДД
До Діпсі

Тут можно и вчительку обвинить, и школу, и тех кто не перегородил забором спуск к речке. Только что уже толку, разве что не повторилось что бы больше никогда. Устав школы поменять, и сделать эту зону где дети - безопасней. Казалось бы простые правила, но такой ужасной ценой.

Д
Діпсі

Безперечно шкода малюка він не мав таким чином піти від нас... І жаль, що тепер ще й крайню вчительку зроблять мовляв би "чому хлопчина під час занять в школі на перерві вийшов на двір і впав в річку" чому вона не догледіла і тд...

Z
Zoltan

Ужас...

A
Axel

Очень жаль, надеялся что выживет. Земля пухом пареньку. Сил родителям и близким.

А
Ап

Земля пухом. ?? Бережіть дітей

Читайте також