ЗНО-2018 на старті: Сьогодні початок основної сесії

14
0

Вже за годину в Україні почнуться тестування з математики.

Сьогодні, 22 травня, в Україні розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного тестування, - про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Отже, 22 травня об 11:00 розпочинається тестування з математики, за два дні, 24 травня пройдуть тести з української мови та літератури, 29 травня - тестування з іспанської, французької та німецької мов, 1 червня - з англійської мови.

Біологію, історію України, географію, фізику і хімію також включено в основну сесію тестування.

Допуск учасників до пунктів тестування здійснюється за наявності сертифіката зовнішнього тестування, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустки.

Абітурієнтам рекомендують мати 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, та за бажанням прозору пляшку з питною водою.

Жодними засобами зв'язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження чи відновлення інформації, жодних друкованих та рукописних матеріалів, не передбачених процедурою тестування не допускається мати при собі під час тестування.

Під час проходження тесту з математики, учасникам тестування заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором.

Читайте також: ЗНО 2018: 5 обов'язкових кроків для успішної подачі документів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також