Знову чутки про відставку: "Минай" програв у домашньому матчі тернопільській "Ниві"

983 1

Фарт Жейко Любеновіча закінчився на рівні Прем'єр-ліги.

Головною проблемою "Миная" залишається відсутність хороших виконавців на лінії атаки. Проблеми вже були в матчі проти "Поділля". У матчі з "Нивою" це лише підтвердилося.

Спочатку про зміни в порівнянні з "Поділлям". Любенович вирішив залишити Гунічева на лаві запасних. Замість нього на поле вийшов Олег Вишневський, який перебуває не в оптимальній формі. Також не вийшов на поле Шалфєєв, який провалив гру з Хмельницьким.

Про саму гру можна сказати впевнено: "Минай" був кращим за всіма показниками, окрім результативності. Закарпатці протягом усієї гри переважали суперника та буквально "висіли" на його воротах. Але, крім удару Вишневського в падінні в першому таймі, більше загострень не було.

Складається враження, що у "минайців" немає виконавців із хорошим ударом, адже всі намагання створити небезпеку завершувалися перепасовками поблизу штрафного майданчика гостей. Жодного разу гравці закарпатського клубу не намагалися завдати ударів за межами штрафного майданчика. Така ж ситуація була й у попередніх матчах. В основному підопічні Любеновича розігрують комбінації до вірного і вже з близької дистанції намагаються переграти голкіперів.

Проте в матчах із "Поділлям" та "Нивою" таких можливостей не було. При щільному захисті суперників у "Миная" в атаці виникають великі проблеми. І якщо "Поділля" забити не змогло, то "Нива" зробила це двічі.

Після матчу Любенович знову заговорив про відставку. Найближчим часом має відбутися зустріч із керівництвом клубу.

Коментарі

S
Sokol

Най іде уже Стільки про то говорити,то не роботою дорожити

Читайте також