Знову невдача: "Говерла" - "Зоря" - 0:1 (ВІДЕО)

3
8

Закарпатська "Говерла" у четвертому турі навіть за підтримки рідних трибун не зуміла набрати перші очки в чемпіонаті.

Обидві команди, хоча й охоче бралися за атаки, не достатньо ефективно діяли на стадії завершення. Було багато метушні поблизу воріт, відчайдушних проривів, швидкісних проходів того ж Одонкора, спринтерським якостям якого тільки позаздрити залишається. Проте дуже мало майстерності, та й фортуна цього вечора крутила носом, не бажаючи звертати уваги на потуги обох команд.

Все котилось до неприкрашених нуликів, які не здатен був переінакшити Лакі Ідахор, що радше став Анлакі, загубивши не одну нагоду протягом гри. Як не здатен був і Олександр Косирін співпартнери. Зате міг Джаба Ліпартія. Грузину дістався надзвичайний подарунок у вигляді гри рукою від захисника ужгородців Єлісєєва. І Джаба не підвів, перехитривши Надя.
 
Грати залишалось ще 13 хвилин, як потім виявилось, включно з доданими арбітром. І "Говерла" віджила. Команда все так же невміло, але під пильним оком президента команди О. Шуфрича, цілеспрямовано йшла в атаку, сподіваючись взяти бодай кількістю. І тут господарі ледь не воскресили надії своїх вболівальників на здобуття очок. Проте Райчевічу та двічі Міщенку забракло кількох сантиметрів. Особливо драматичним виявився удар останнього на 97-й хвилині зі штрафного метрів з 22-х.
 
Проте м'яч по-зрадницьки відскочив від поперечки у поле замість того, щоб затріпотіти на радість місцевому глядачу у сітці воріт Постранського. "Говерла" залишається без очкового доробку і з великими проьблемами у всіх лініях. "Зоря" з трьома перемогами видряпалась на четверту сходинку таблиці.
 

                              

Коментарі

J
joska

HLYADA4U. A U MUKA4EVI NA DUBLERAX SKILYKI BULLO HLYADA4IV????

Н
Неймар

Підтримка була гарною.але команда грала слабенько.немає сильних нападників які могли би забити моменти.захист слабий.інколи шукають мяч.Зоря була чуть-чуть кращою.з пенальті ім якраз повезло.

Г
глядач

JOSKO, на стадіоні було 6 тис. чоловік! це пів стадіона, але підтримка була дуже гарною!

J
JOSKO

I jak zavzsdi na piv pustij stadion,bravo !

Ч
Читач

:(((((((((((((((((((((

ВМ
виктор мукачево закарпаття чемпион,по,футболу

доллар,евро,играть умеит,боже помоги нам тоже,а то некому играть забот много

Г
глядач

ссьогодны був на матчы, так всы вболывали, але ....(

Ф
Фермер

Нехер ручёнками размахивать.После матча,небось,яйца раскопали уроду.

Читайте також