Знову погром: "Національні дружини" очистили від закарпатських ромів парк у Києві (ВІДЕО)

4
14

Ломами, сокирами та кувалдами — так прогнали з Голосіївського лісу ромський табір з Закарпаття активісти Нацдружини.

Кілька днів тому у соцмережах Нацдружини поширили пост про те, що цигани окупували Голосіївський парк. Активісти поставили ультиматум ромам — 24 години, щоб табору не було.

— Коли поліція не справляється, Національні Дружини беруть ситуацію під свій контроль. Даємо вам 24 години, щоб залишити територію, прибравши за собою сміття, інакше ми оголошуємо толоку в Голосіївському парку", - йшлося в повідомленні.

Але роми проігнорували погрози, а дружинники взяли і виконали свої погрози, прийшли в Голосіївський ліс і знищили табір.

Як стало відомо, у таборі жили закарпатські цигани.

Нагадаємо, нещодавно у Тернопільській області також невідомі спалили ромський табір з Закарпаття. А перед тим у Києві націоналісти спалили табір ромів.

Коментарі

1
1

??? !!!

С
совість

Неприємне видовище. Все це якось не по-людськи. Невже нічого не можна було зробити якось цивілізовано?. Дикунство...

P
pityu

путінськи найманци!

В
Варишський

Цигани циганами але ці дружинники вірні слуги режиму.А скоро вибори.Де влада так легко не піде.Бо там статті не на роки а розстріляти мож за злочини.Будуть массові фальсифікаціі а ці нацики вірна опора від народного гніва.Задумаймось над цим

М
Мацкаль

Заказать этих ребят, чтоб они игровые автоматы покрушили в Мукачевском районе для начала. ))) Хорошее у них орудие труда ).

МП
місний пока

закон што каже на ваші діі

:
:::

Група ідіотів, а деякі з них навіть гаркаві, очищають ліс від ром, які там ср_ть і непомічають, що у Верховній Раді такі ж гаркаві "політики" ср_ть їм прямо на голову. А що ром інтегрувати слабі? да, легше цим "гераклам с сушеннимі мізками" пару жінок пужати ніж інтегрувати. Так, вас назад в монголо- турецкий каганат, а не в Європу. Сором і ганьба або це що, відведення уваги від реальних економічних проблем?

С
Слава

А можна правосєкам влаштувати табір в якомусь парку у Берегові? Є кілька сотен бажаючих...

Б
Барабашко

Це не націоналісти,нелюди і фашисти,імилися до бідолаг,шось їм Роми мішають ??? і так їх всі ганяють,в лісі живуть собі нікому немішають,ЦИРК - НО СУМНИЙ

Д"
До "До Миша"

Може твiй дiд був нацистський полiцай

ДМ
До Миша

Може ти не Миша, а Гейзо ?

М
Миша

Сьогоднi вони руйнуть табiр, а що буде завтра, може почнуть заганяти ромiв у сараi i палити... А хто наступний?!

Р
Русин

І в Закарпатті їх треба почистити....вигнати на Індію

ГО
Гуцул Орест

Правильно зробили.Молодці.Ту заразу треба викорінювати поки не зас****ли весь ліс.Чемодан або тайстра і марш додому в табор нехарь.

Читайте також