Знову знайшли контрабандні цигарки

8
0

На митному посту "Дяково"

Наших співвітчизників все ще не покидає  надія незаконно перемістити через митну територію України тютюнові вироби за кордон та “заробити ” на цьому.

Найчастіше такі спроби відбуваються вночі - порушники думають, що митники втрачають свою пильність та професійні навики...

Так відбулось і вніч на 25 травня - через митний пост “Дяково”  громадянин України намагався перевезти в Румунію велику партію сигарет. Він не заявив про наявність тютюнових виробів при усному опитуванні.

Проте, пошукова робота працівників Виноградівської митниці принесла свої результати, незважаючи на вдало виготовлений тайник. Було виявлено сигарети вітчизняного виробництва марки “RONSON” в кількості 540 пачок та “Saint George” в кількості 6000 пачок, “Saint George Blue” - 2500 пачок, які знаходились у подвійній передній стінці вантажного відсіку у спеціально виготовленому тайнику розміром 220*210*26 см.

Тютюнові вироби та вантажний автомобіль “VOLKSWAGEN LT 45” 1988 р. вилучили та оцінили на загальну суму 32123 грн., повідомила головний інспектор зв`язків з громадськістю Виноградівської митниці Л.Кузик.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також