Зниклу 17-річну дівчину з Хустщини знайшли аж в Одесі (Оновлено)

22
18

Мешканку села Велятино Мадай Богдану, яка зникла 18 січня, поліція знайшла в Одесі

Майже тиждень правоохоронці розшукували неповнолітню дівчину, про зникнення якої заявив її 59-річний батько.

І от сьогодні з’явилась звістка про те, що її знайдено аж в Одесі. Таку новину повідомила голова Велятинської сільської ради Жанна Микитюк у соцмережі.

Згодом, поліція розповіла деталі, як виявилось,  неповнолітня приїхала в гості до свого знайомого.

Зараз дівчину поліцейські передали близьким родичам дівчини, які проживають у м.Одеса. З нею та батьками поліцейські та психологи провели роз`яснювальну роботу з метою запобігання таких випадків у майбутньому.

 

Коментарі

Х
Ххх

Не зря українцям поставили в 1998 році діагноз «дибілімз» , один розумніший од другого!

С-
Сільце - марзі

Но та другий раз не забудь зазвідати! бо подача 42 розміру на твоє чоло давно напршуєся!

СД
Сільце до 20:28

Што ти чулувіче усіх фурт убзиваш? Ти ущербний якиїсь, оскорблений, унижений? што йсе всі у тя марги? ти иншак не годен?

Є
Євген

Пане Башакшехірспор! Лишень перегляньте стрічку новин отут таки на сайті. Неприємності можуть трапитися з будь-ким будь-коли. Сітоглядна докорінна різниця полягає у тім, що хтось не зможе пройти байдуже повз, а хтось мине стороною ще й засудить. Про те мова.

Б
Башакшехірспор

Євгене і шаолинь, не вадьтеся і не женіть єден на другого, порадьте шось толковоє під тему і всьо. У каждого є доля правди, у Євгена більше. Но то моя думка. Скентуйтеся та упийте по 50 грам собі но не вадьтеся, нигда, низашто, низким!

Є
Євген

Пане "шаолинь" Вам у Вашім запалі неадекватного злостивця засліпило очі. Ви того факту не помічаєте, що має місце публічна дискусія й усім добре видно хто є хто. Ви над собою глумитесь, невихованим, примітивним створінням, яке пройде повз людину, що втрапила у халепу ще й позбиткується. Ви - нелюдь. Така Ваша сутність.

К-
Карпато - словин

хга -хга -хга -хга ++++++++

Ш
шаолинь

до Євген, модельер, тут ни треба нiчого моделювати. Е факт i з ним треба рахуватися. А таким як ти завжди треба щось прикинути, "а якщо", "а якби", "а давай", лиш би не думати над тим, що е саме зараз. Це видае в тобi малоосвiтченого з затримкою у розвитку суб'екта. Якби у бабусi було сам знаеш що, то вона би була дiдусем. От i все про твое модельне моделювання. А на рахунок Ви - ти себе зi сторони бачиш, читаеш? Це неповага до самого себе, звертатися до такого як ти на ви. Тобi треба читати, розвиватися рокiв 20 щоб дотягнути до iнших, поважних. А так, зараз ти пуста, дурна iстота над якою приемно глумитися. Не бiльше.

Є
Євген

Пане "шаолінь". Змоделюємо ситуацію - неприємність сталася із Вашою ймовірною матусею, сестрою, невісткою, кумою, приятелькою/знайомою. Стали б Ви отаке жовчне писати?! Ажніяк = а вона...а він...а вони...така неприємність...така підлість...а вона ж, квітонька...Можете не відповідати = Ваш статус цілком визначений і зрозумілий навіть дошкільняті. І до речі - потицяйте головою об призьбу, а до людей звертайтеся на "Ви".

Ш
шаолинь

до Євген, значить дiйсно коле, якщо ти так обiдився. Все зводиш до "дурак", "сам дурак".

Є
Євген

Пане "шаолінь". "Правда очі коле" (С) З людиноненависництвом й існуйте.

Ш
шаолинь

до Євген, при чому тут мiзантропiя? А тим бiльше - фiлантропiя? Ти хоть значення слiв, якi пишеш розумiеш? Чи неважно, лиш би вставити мiж iншими, бiльш знайомими словами? "Авось за умного сойду". Так от, її (ту дiвчину), чи тебе хтось тут ненавидить? Ти ж пишеш чомусь про мiзантропiю. Просто прийми як факт, що е люди, якi бачать реальний свiт i можуть аналiзувати вчинки iнших, а е такi як ти - вiдiрванi вiд життя, фантазери, яким не властиво мислити, обдумовувати i т.д.

Є
Євген

Пане "шаолінь". Мізантропія не є новиною - це до Вас, а обирати філантропію чи мізантропом бути = воля кожної свідомої особи. Щасти!

CA
cigany ali

skurvilasya.

Б
Башакшехірспор

Лічитися треба її батькам, они допустили такий варіант. Ім треба говорити з дітьми. Слідити чим жиє їх дітина, самим подавати приклад дітям. Наперед застерегти, як мій сосід каже(донці і жоні): "Кіть дашо узнаву ош пішлась на ліво, та спочатку матірь ти розову гі жабу, а потом тебе!!!"

М
мкчв

Двічі по смолям дати аби дурь вся улетіла. Се замість пихолога

Ш
шаолинь

До Євген, ни бузи, шо она одуванчики на обiгрiтому ранковим сонцем полi поiхала збирати? Чи пробiгтися босонiж по усипаними росою стежками з маком у волоссi, за руку iз своiм знайомим. Лiчитися тобi треба, бо ти у придуманому свiтi живеш.

Є
Євген

Що ж, цинізмом сьогоденя - не здивувати, Вано. АЛЕ!!! Дівчисько знайдене досить швидко ціле, неушкоджене і передане Родині - у тому є позитив. А Вано нехай довіку борсається у багнюці власного збоченого світогляду!

Читайте також