Зниклий літак знайшли. Загинуло 3 прикордонників

11
1

3 прикордонники загинули через падіння легкомоторного літака Diamond DA-42 Державної прикордонної служби на Закарпатті.

Трагедія сталася 4 липня біля села Руський Мочар Великоберезнянського району Закарпатської області. Літак здійснював обліт державного кордону у гірській місцевості.

До аварійно-рятувальних робіт залучалося 480 осіб та 25 одиниць техніки, у тому числі від МНС 90 осіб, 13 одиниць техніки та вертоліт Мі-8.
 
Причина й обставини авіакатастрофи встановлюються.

Коментарі

Р
Розвідник

"...Державна прикордонна служба України оприлюднила імена загиблих в авіакатастрофі на Закарпатті. Так, при краху літака загинули три людини: Мамонтов Віталій Вікторович, командир екіпажу, начальник штабу Одеської авіаційної ескадрильї; Лисенко Олександр Юрійович, штурман, і Оголюк Костянтин Володимирович, бортовий оператор. За даними Держприкордонслужби, 4 липня спеціальний літак «Diamond DA-42» виконував завдання з проведення повітряної розвідки ділянки державного кордону в зоні відповідальності Чопського прикордонного загону..." Виходить, обліт здійснював екіпаж з Одеси. А тепер задумайтесь і зробіть правильні висновки - чи дуже було вигідно нашим прикордонникам, щоб якісь "чужаки" фіксували нелегальні переходи через кордон? Це ж пряма шкода бізнесу погранців...

Читайте також