Жоден працівник прокуратури на Закарпатті не був мобілізований

11
11

Про це сьогодні розповів прокурор Закарпатської області Володимир Янко.

«На сьогодні мобілізованих працівників прокуратури у Закарпатській області немає. Згідно законодавства та Указу Президента прокурорські посади є заброньованими, але добровольці можуть йти. На сьогодні наявний склад органів прокуратури є оптимальним та працює на благо народу, виконуючи свої службові обов’язки», - розказав прокурор.

Мукачево.net

Коментарі

Д
Дааа

А они там у прокуратурі такі всі кругленькі най ліпше ті пончики нас туйка радувуть най не йдуть нигде

7(
777 (оригінал)

В прокуратурі провели ротацію, поміняли погань місцями служби. А справжня ротація: кабінет, СІЗО, зона. В АТО таких брати не треба, вони не те що державу - маму рідну продадуть, бо служили на "благо людей", як писав на жаргоні зек Янукович на передвиборчих плакатах.

М
Москаль

Сколько угодно можно повторять мы правы , МЫ ПРАВЫ - от этого вы все равно не перестанете быть БАНДЕРОВЦАМИ- УБИЙЦАМИ преступниками своего же населения. Полтора миллиона населения ушло к "тупым агрессорам" в Россию под защиту "ватников", 24 года назад Вам на халяву досталась самая богатая республика, с лучшей промышленностью, с самым образованным и культурным населением бывшего СССР. За эти годы вы умудрились не только разрушить всю промышленность, но и разворовать все что плохо или хорошо лежит, расхерачили даже армию, лучшие кадры сбежали за границу. Ну и кто вам мешал? При чем здесь Россия и Путин?

П
Погорелов

ОСОБЛИВО ПОРАДУВАЛО: а сьогодні наявний склад органів прокуратури є оптимальним та працює на благо народу,

Й
Йончі

Свалявському прокурору Свистаку В.І. носили повістку, але він їх послав. А свого братика який цурям на базарі торгує "відмазав".

Б
Братюк

Герої, не вмирають

0
007

Шановний Вікторе Івановичу,робіть щось серйозне за нас,у нас на жаль лише Ви осталися.

Ш
Шонi

Вчора дзвонив знайомому Ярославу Головинцу з 128 Бр. його відпустили з полону, сказав, що там було пекло, командири кинули , за командира був поранений сержант, трималися скільки могли потім нас взяли, добре, що залишилися живими

С
сором

а вони що не такі як інші українські прості хлопці, це несправедливо! Що прокурори недоторкана каста? Досить було ділити на чорних і білих!

0
007

жебраку,на мясо!

Z
Zakarpatye

І не буде, війна для простого українця, а не для них. Україна давно поділена на тих і не тих. Коли багатодітній родині дати квартиру бо так вимагає закон то нема квартир, малоімущий Андрій Погорелов отримує, іншим нема, а коли на війну то мусиш іти бо закон такий в нас,а як ні то тюрма. А коли в тюрмі будуть ті, хто розкрадає країну?

Читайте також