Золтан Ковач розповів, як розвивати економіку та туризм на Берегівщині

29
0

Нові виробництва, медичний туризм, розвиток потенціалу Тиси та Боржави, створення технопарків та відпочинкових комплексів.

Про ці та інші пріоритети роботи «Команди Андрій Балоги» на Берегівщині на 2021-2022 роки розповів журналістам Beregovo.today Золтан Ковач, кандидат на посаду міського голови Берегово.

«Розвиток туризму неодмінно стоятиме в нас на першому місці. Тут нам потрібне залучення потужної фахової команди, з якою розвиватимемо на нашій території нові види туристичних послуг – спортивне риболовство, спортивне мисливство, треба прокладати кінні та велосипедні маршрути, і неодмінно подбати про вузькоколійку, яка має слугувати саме туризму. В цьому напрямку вкрай важливо зайнятися «звільненням» узбережжя Тиси, яка проходить через кілька наших сіл - Вари, Грабарово (Галабор), Бадалово. Крім того, необхідно отримати дозвіл від прикордонної служби на експлуатацію прибережної зони Тиси, на якій «проситься» стрічка облаштованих пляжів. Це ж стосується й берегів Боржави, чий потенціал ще зовсім не освоєний. Треба думати й над використанням рельєфу наших пагорбів, які наразі зовсім не залучені в туристичних маршрутах», - зазначив Золтан Ковач.

За його словами, паралельно з туризмом важливо розвивати в Берегівському районі сільське господарство.

«Не менш важливим за туризм є для нас сільське господарство, яким завжди славилася Берегівщина. Насамперед, це розвиток молочної галузі, нині повністю занепалої. Це стосується створення нового молочного заводу. Те ж стосується й м’ясної галузі. Овочівництво та садівництво потребує сучасної інфраструктури – холодильників, сушарок, складів, і, відповідно, – інвесторів, які готові вкласти ресурси в цей напрямок. В розвитку промисловості розраховуємо на створення технопарку на території громади, в якій будуть приходити нові виробництва, і згідно сучасної концепції гнучкості, змінюватися згідно ринкових обставин», - розповів Золтан Ковач.

Довідка про кандидата:

Ковач Золтан Юлійович. Народився 19 червня 1972 року в Берегово.

Середню освіту здобув у Яношівській ЗОШ, вищу – на економічному факультеті Київського торгово-економічного університету за спеціальністю «Економіка підприємства» (1993-1998 рр). З 1999 по 2018 роки працював директором ПП «Вікторія», на сьогодні – фізична особа-підприємець. З 2019 р. помічник народного депутата.

Член політичної партії «Команда Андрія Балоги».


Нагадаємо, нещодавно Команда Андрія Балоги представила своїх кандидатів на Закарпатті.

Перед тим відбулося представлення команди в Ужгороді, Виноградові, Сваляві, Берегові, Іршаві, Воловці, Рахові, В. Березному, Тячеві та Перечині.

Про подробиці та плани нової політичної сили читайте за посиланням.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також