Золтан Ленд’єл — депутатам: Закарпаття було, є і буде частиною України

9
31

З такою заявою лідер фракції Єдиного Центру Золтан Ленд’єл виступив перед депутатами Закарпатської обласної ради на сьогоднішньому засіданні.

"Ми, депутати Закарпатської обласної ради від "Єдиного Центру" заявляємо, що Закарпаття є українською землею і залишиться невід'ємною частиною нашої великої держави.

Вважаємо, що останні слова керівництва області, які спричинили значний резонанс, не мають під собою жодного змістовного підгрунтя, є необдуманими і зумовлені браком політичного досвіду та необхідних навиків у голови обласної ради.

Разом з тим, змушені констатувати факт хронічного недофінансування нашої області протягом останніх двох років, особливо в частині капітальних видатків. Ми впевнені, що така ситуація є неправильною, враховуючи стратегічне значення Закарпаття, як транзитного регіону та, разом з тим, важливість нашого краю, як рекреаційної території для всієї України.

Впевнені, що в уряду та депутатів Верховної Ради є всі можливості виправити таку несправедливість і передбачити відповідні до потреб області кошти в державному бюджеті на наступний рік.

Звертаємося до Президента Украни Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана із закликом врахувати свої помилки і виправити їх при затвердженні кошторису України на 2017-й рік.

Також закликаємо колег по депутатському корпусу не допускати у своїх заявах висловлювань, які завдають шкоди національним інтересам держави і кидають тінь на репутацію Закарпаття. Жодні, навіть найбільш благородні наміри, не можуть служити виправданням словам, які в такий непростий для держави час збурюють наше суспільство", - йдеться у заяві Золтана Ленд’єла.

Коментарі

М
мукачівець

Те, що зробила Інгрід Туріс, лиш підкреслює, що вона особистість і має власне бачення на різні речі.А безхребетний слащавий брехун Золі, сказав те, що йому наказали озвучити, бо він стара маріонетка.

П
правда

ой а золи такой патриот вдруг ярый стал, переживает за область? так его дети и внуки граждане австрии, так пусть туда к ним дует и там попробует чушь рассказывать, там его сразу припечатают на место а еще и отправят назад если что..Это здесь можна было всю жизнь обманывать, нагло лгать и рвать что есть сила, и воровать из бюджета, а еще лицемером жалким быть!!!

Р
Руснак

До Васі Васильовича.Поцріоти долбані, та ідіть та уганяйте бариг, яких вы привели до власти, а не льодям мозги компасіруйте.Робіть майданы свої!

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

сепари кончені не плутайте державу з баригами які тимчасово у руля і грабують нас

UC
ungvar ce vkraina?

есть закон о декоммунизации сталин свойим указом присоединил к ссср по законам украины этот указ не легитимный а что сейчас ? референдум ? окупация ? не соблюдать закон ? как выйти из положения ?

UC
ungvar ce vkraina?

закарпатья мае альтернативу

М
мукачево

Комуняці Лендьєлу Зозо, якби завтра запропонували бути православним попом, то він би і туда запхався. Звичайно ,заради власної вигоди.

СК
Степан Крук

Хлопці, та я все розумію,все бачу, але така установка в мене.Треба везти пропаганду. А пропаганда мусить брехати, коли пропаганда стає правдою то вона вже не пропаганда.Під моїм ніком криється якиїсь організм, який кряче про словацькі номери.Словацькі номерні знаки то європейські цінності передані нам із-за морально-тежнічної старості!

В
Василь

Ой-ой-ой! Хто б що говорив! Так Лендєл ЗАВЖДИ був за тих,у кого товще на дану секунду - ось і всi його "принципи":аби дупу нажерти,використовуючи службове становище в особистих,злочинних цілях(озділ 17 КК України цілком присвячений таким як Лендел) А хто одним з перших драпонув в Угорщину під час відомих подій літа 15-го? - він,злодій і бандит Лендєл! У ОЗУ "Селюки у владі" такі - суцільно.

LA
law and order * *

До "Тарас" : +1000 ))) десь так...

Л
лоци

кидае тинь на Закарпаття лем товарищ лендел и руськи тоже так казали ссср неделим час всьо покладе намисто

Т
Тарас

Не кажіть дурниц пане Лендел,подивітся в якому стані економіка України,який рівень життя,та на скільки зріс вже держборг,у цієї держави просто нема перспектив у цієї держави.КІнец буде думаю десь років за 5 ,доти керивництво розкраде те що ще мож розкрасти ,та поки дають кредити мвф і все.після того розпад держави у звязку з неможливістю фінансувати регіони,гіперінфляція,масові заворушення скріз в державі і потім після належної обробки мізків хто куди ,Буковина до Румунії Закарпаття до Угорщини ,деякі західні облатсі до Польші а східні до Росії.А в центрі буде понв жопа...

М
Мукачівець

Пане Крук. Добре пам'ятаю часи коли Закарпаття було в складі СРСР. Все що було зроблено в СРСР -краще в світі. Ось так зараз і ми. Україна краща. Так,як патріот Украіни я це сприймаю. Але чи на справді у нас все найкраще?І тут Зась. Ти сепаратист. Бо це суперечить інтересам сімей. То може я все таки патріот. Тому що проти клановості і сімейності. За гідний рівень життя. Для всіх. Не тільки для себе. Як ви думаєте,пане Крук?

R
rem

Закарпаття не було, не є і ніколи не буде Україною.

М
Мукачівець

Пане Крук. Цікава Ви особистість. Чи не Ви той самий Бендера,інші національні "герої" на кшалт нинішніх. Який добре розбираються в субвенціях та інших цікавих термінах стосовно бюджету. Добре знаєте історію. Особливо Закарпаття. Яке дійсно гідно живе і відрізняється від інших регіонів Украіни. Добре знаю Золтана. Він давно вже за кордоном як і багато інших закарпатців. Гарні слова написані тим,чиї статки чомусь теж далеко за кордоном. А всі інші його "раби", які просто примножують його статки.

Д
дааа

а моцкаль бов губернатором у кримови крима ниє пішов у луганськ там тоже половини ниє прийшов сюда догадайтеся шо буде кіть маєте чим?

Д
дааа

слухайте дипутати закарпатьські у світовій політиці і бізнесі ги гуно у бударі лем вонить білше нич кіть йім завтра мадяри вать словаки або поляки повідять співати по йіхньому та они ще і пританьцьововати будуть

СК
Степан Крук

Бидло від самогонки оговталося! Я це про нижній коментар під моїм ніком. Це те ніщо, котре ніяк не може відципити словацькі номери із задниці. Убогоє, заздрісноє і підлоє. Бидло! Іди в будку! Бачиш, тут ЛЮДИ спілкуються?

СК
Степан Крук

Я проплачене ч.о і гальмо.Мені нічого не можна довести,хоч тикайте мене мордою у факти. Я обмежений розумово,нінащо не здатний,але дуже злий. Ми всі такі-степани,богдани,любомири.....

LA
law and order * *

Це сказав САМ Лендєл ))) Сміх та й годі. Цікаво, хто написав Лендєлу текст ?

СК
Степан Крук

Золтан Лендєл єдиний депутат, котрий засудив заяву дебільного Ревіса! Моя особиста шана Вам, пане Золтан!

1
111

Рівіс уповів пару невинних слів на хосен нашого краю, і на нього накинулася зграя майданутих - начебто за "сепаратизм".

ДН
до нижньої марги

твої патріотичні дебілоїди крутили в Криму гімнА,но то не значить шо він україна.ти дауне прапорний

Б
Бачі

Для тих, хто сумнівається, що Закарпаття - це Україна, навпроти Дубрівки біля стелли "Ужгородський район" 128 бригада підняла своє знам`я :)

5
555

А чого партія не позбавить мандата??? Верховна рада БПП показала приклад точно так і тут поступіть щоб іншя не думали пройти в раду під патронатом партіі яка на неї робила а тут начати чудити...

D
durak

дурень думкою багатіє

Д1
до 13:11

Ця держава робить все,щоб всі,включаючи власне населення, її ненавиділи.

Д1
До 13:11

Ти думаєш, що насильно мож заставити любити? Што то за держава, коли громадян залякують щоб шанувати.Подомайте накониць горчкоголові! Гітлер мав гестапо, концлагеря айбо і так не заставив любити тритій рейх.

Д3
До 389 диванника

Ця диванна сотня разом з москалем робить безлад в області та оголошує сепаратистські заклики, а СБУ почне працювати, чи порошенко також сепаратист ?

3
369

Закарпаття в 45-му ввійшло в склад СРСР, тільки за останні 25 років "українська" земля. Показала україна за ці роки як треба знищити Закарпаття і весь народ незалежно від національності !!!!! Робіть собі кожен висновок !!!!

?
?

А Украйина ще є?

Читайте також